[FOTO in VIDEO] Dan po našem praznovanju lebdimo od navdušenja, ponosa in hvaležnosti!

Za nami je praznovanje 15. obletnice Zavoda Iskreni.

Darja Ovsenik nas je, tako kot zna le ona, iskreno in sproščeno popeljala skozi program, ki je bil tako zastavljen kot izveden vrhunsko. Velika zahvala ob tem gre tudi Emi Klemen, ki je vseskozi bedela nad organizacijo.

Nihče ni ostal ravnodušen ob dveh kratkih filmih, tisti najbolj trdoživi pa so gotovo klonili ob pesmih Zasedbe Kranjci ter pevskega zborčka Iskreni.

Hvaležni za vaš odziv!

Hvaležni smo, da ste bili z nami, hvaležni nad vašimi pozitivnimi odzivi. Naj objavimo zapis samo enega izmed njih, g. Janeza, ki smo ga prejeli kmalu po praznovanju:

“Drago Iskreni moštvo! Hvala za praznovanje ob 15. obletnici. Bilo je ganljivo in navdihujoče. Vse povedano je imelo rep in glavo, brez dolgovezenja, brez drame, iskreno. Ponosen sem, da vas poznam in da vam lahko na trenutke pomagam.”

Hvaležni pa smo tudi odzivov tistih, ki jih včeraj žal v dvorani ni bilo, vendar vemo, da smo v njihovih srcih. P. Jože Roblek nas je že pred samo prireditvijo takole presenetil:

“Žal me danes ne bo med vami,
ko boste veseli skupaj zbrani.
Že petnajst let
je živ iskreni net!
Koliko spoznanj in izkušenj,
koliko tolažb in preizkušenj
je moral doživet
in grenkega pretrpet.
V našem srcu le hvaležnost zanj obstaja
in v nas se novo upanje poraja,
da bo še veliko let
živel iskreni net.
Obljubljam svojo mu molitev in vsak dan vključujem ga v Daritev.
Vse vas iskreno pozdravlja
in veselo blagoslavlja
vaš prijatelj p. Roblek Jože,
ki ne more iz svoje kože.”

To pesem opišeta besedi, ki sta bili včeraj ob slovesu največkrat izrečeni: ganljivo in spodbudno!

Vabljeni k ogledu fotografij, z namenom, da se najdete na njih ali da zgolj le začutite vzdušje, zaradi katerega je bilo včeraj v dvorani Antonovega doma na Viču čutiti eno samo sproščenost in veselje.

Kratki igrani film “Nagrada”, ki smo ga posneli pri nas in si ga je ogledalo preko 90.000 ljudi

Še vedno v ušesih odzvanjajo pesmi Zasedbe Kranjc in še vedno se lahko slišijo koraki, ki so se zavrteli po plesišču. Še vedno odzvanja smeh, prijeten klepet, še vedno se čutijo iskreni objemi.
Iskrena hvala vsem, ki ste praznovali z nami!

foto: Janez Kotar

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja