»Še vedno je družina tista, ki mora deliti izkušnjo osamosvojitvenega obdobja«

Mineva 30 let, odkar smo Slovenci izrekli svoj »DA« samostojni in neodvisni državi. Ob tej pomembni obletnici smo se o slovenski osamosvojitvi, dogodkih, ki so jo najbolj zaznamovali, odnosu do njih, o težavah pri demokratizaciji političnega življenja, pa tudi o ohranjanju zgodovinskega spomina na osamosvojitev pogovarjali z novinarko Rosvito Pesek, ki je osamosvojitev spremljala povsem od blizu in iz nje tudi doktorirala. S tokratno gostjo Najbolj iskrenega podkasta smo govorili tudi o medijski krajini v Sloveniji ter o njeni novi družinski vlogi.

Vabljeni k poslušanju!

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja