Satanistični Tempelj s svojo kampanjo: »Prva nagrada je brezplačen splav!«

Foto: Canva

To, da je prizadevanje za življenje enako kot stopiti na bojišče za Boga in da je prizadevanje za splav delo njegovega nasprotnika, postaja človeku vedno bolj jasno, ko enkrat stopi na eno ali drugo pot.

Čeprav bi si včasih radi razlagali stvari drugače, pa nam kar satanisti sami na krožniku postrežejo z duhovno razlago splava v njihovih očeh. V zadnjem času je to naredil Satanistični Tempelj v Salemu v Massachusettsu v ZDA s svojo kampanjo za splav.

»Satanistični splavi so zaščiteni z zakonom o verski svobodi«

Voditelj Satanističnega Templja v Salemu, Lucien Greaves, je njihovo organizacijo spremenil v »vojaško vozilo kulturne vojne«. V svoj namen zlorabljajo zakone o verski svobodi. Med drugim njihov voditelj pravi, da omejevanje zakona o splavu krši versko svobodo njihovih članov, zato so pričeli z akcijo: »Satanistični splavi so zaščiteni z zakonom o verski svobodi«.

Za promocijo kampanje je organiziral nagradno igro, katere prva nagrada je brezplačni splav. Pravi, da je satanistični splav v prvem trimesečju izvzet iz vseh drugih predpisov, saj je zaščiten z zakonom o verski svobodi (RFRA). Omejevanje njihove pravice vidijo v predpisih, ki določajo obvezno čakanje na Za promocijo kampanje je organiziral nagradno igro, katere prva nagrada je brezplačni splav.postopek, svetovanje pred splavom, obvezni pokop posmrtnih ostankov otroka, obvezno branje pred postopkom, poslušanje otrokovega srčnega utripa in kakršno koli drugo prakso, ki žensko opomni na življenje in človeškost njenega otroka ali jo lahko od dejanja odvrne.

Satanistični splav bolj kot čaščenje hudiča poudarja to, da sebe postavimo na prvo mesto. Zagotavljal naj bi »duhovno udobje« in poudarja »telesno samozadostnost«, »lastno vrednost« in »svobodo od vseh nasprotujočih pritiskov«. Namen satanističnega rituala je postopek posvetiti tako, da utrdi zaupanje in zaščiti pravice do lastnega telesa. Satanistični splav za različne vrste splava ponuja svoje mantre, ki naj bi k temu pripomogle.

Primer obreda za splav s tableto

»Preden vzamete prvo tableto za prekinitev nosečnosti, si oglejte svoj odsev v ogledalu, da vas opomni na svojo osebnost in odgovornost do sebe. Osredotočite se na svojo namero, globoko vdihnite in se počutite udobno. Ko ste pripravljeni, na glas preberite Tretji tenet, da začnete obred. Po zaužitju tablete globoko vdihnite in recitirajte Peti tenet. Potem ko ste zarodek izločili, se vrnite k razmišljanju in recitirajte osebno pritrditev. Čutite, da dvomi izginjajo in samozavest raste, saj ste pravkar sprejeli odločitev, ki potrjuje vašo samostojnost in svobodno voljo. Obred religioznega splava je zdaj končan.«

»Hudič ima zelo rad splav«

Kot je v enem svojih intervjujev povedal spreobrnjeni satanist Zachary King: »Hudič ima zelo rad splav, ker uničuje čistost, preliva kri v žrtvovanju človeškega bitja, povzroči, da mati ubije svojega lastnega otroka.« Hkrati pa on sam pričuje o tem, kako je molitev pred porodnišnico onemogočila obredni splav, ki so ga izvajali. Pove tudi, da so v satanističnem kultu mnogokrat tudi ljudje na visokih položajih. Mnogi tudi ne vedo točno za kaj se gre in ne verujejo v hudiča, vseeno pa za sebične želje po slavi in bogastvu njemu prodajo svojo dušo in se mu dajo na razpolago za delovanje.

Čeprav izgleda vse skupaj nekoliko strašljivo in zdi se mi, da mnogi, ki verjamejo v pravico do lastne izbire, ne vedo, kje je izvor te ideje, pa želim pokazati tudi smer upanja, ki jo nakaže že Zachary. To je pot molitve, edinosti, čistosti molitve in namesto prelivanja tuje krvi za lasten uspeh in užitek zastavljanje svojega življenja in ugleda za zaščito najšibkejših. Predvsem pa je to pot zaupanja v Boga, ki je Satana že zdavnaj porazil in tudi v največjo temo in izgubljenost prinaša upanje ter se sklanja k prav vsakemu posebej, da ga reši in mu pokaže resnično vrednost s svojo ljubeznijo in usmiljenjem.

 

Vir: lifesitenews.com

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja