Rihanna na odru Super Bowla dokazuje supermoč materinstva

Foto: zajem zaslona YouTube

V nedeljo, 12. februarja, je bil v Arizoni Super Bowl – najbolj gledan športni dogodek vsako leto. Poleg športa slovi tudi po tem, da podjetja zanj vsako leto postrežejo s kakšno še posebej domiselno reklamo in po glasbenem šovu med polčasom.

Na slednjem je letos nastopila Rihanna. 34-letna pevka je v intervjuju v dneh pred nastopom namignila, da se ji bo na odru morda pridružil poseben gost, kar je sprožilo veliko ugibanj o različnih glasbenikih, s katerimi je sodelovala skozi leta.

A takoj ob začetku nastopa je bilo ugibanj konec. Razkrila je svoj zaobljeni nosečniški trebušček. Do tega trenutka namreč javnost ni vedela, da Rihanna in njen partner A$AP Rocky pričakujeta drugega otroka. Njun prvi otrok pa je star devet mesecev.

Že prepevati z nosečniškim trebuhom je poseben dosežek, kaj šele ob tem plesati in nositi neudoben kostum. In prav to je pri njenem nastopu navdihujoče. Res, da besedila njenih pesmi niso ravno vsa navdihujoča in da je bilo v njeni koreografiji precej obscenih gibov. Pa vendar je lepo videti mlado mamo, ki še naprej živi svoje poslanstvo. Taka prava definicija ženske moči. Je izvrsten dokaz, da otroci niso ovira na življenjski poti. Da je mogoče tudi po porodu doseči marsikaj – in to ne kljub otrokom, temveč skupaj z njimi!

Izvrsten dokaz, da otroci niso ovira na življenjski poti. Da je mogoče tudi po porodu doseči marsikaj – in to ne kljub otrokom, temveč skupaj z njimi!

Noseča ženska je sicer nekaj, kar izjemno redko vidimo na odrih, še posebej na tako velikih. V zadnjih desetih letih na misel pride le še Beyonce, ki je na Grammyjih 2017, noseča z dvojčkoma, uprizorila nekakšno češčenje materinstva, in pa Katy Perry, ki je marca 2020 noseča in v petah otvorila žensko svetovno prvenstvo v kriketu.

Hvala vsem tem ženskam v zabavni industriji, ki množicam kažejo, da nosečnost ni bolezen in da ženska z nosečniškim trebuhom (če se le dobro počuti in je z otrokom vse v redu) sodi v vse sfere življenja ravno toliko kot vsaka druga. In hvala Rihanni še posebej za zgled, da imeti dva otroka v manj kot dveh letih ni konec sveta, še najmanj pa konec kariere.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

 1. Ojoj, se opravičujem, na hitro sem tole preletela .. običajno ne komentiram, tole je bil pa žalosten zadetek.
  Avtorici z vsem spoštovanjem vseeno priporočam, da si za dokazovanje moči materinstva vendarle izbere druge like, kot so B, KP in v naslovu opevana R …, ki na vseh svojih javnih in manj javnih nastopih, da ne omenjamo fotografijah, odkrito častijo ta črnega z vso simboliko, kar je premorejo in mu izražajo svojo pripadnost. Žal zraven spadajo tudi nosečnosti.
  Pa vse dobro.

 2. Izmed milijonov žensk po vsem svetu, ki bi lahko dokazovale super moč materinstva ste izbrali ravno Rihanno, ki ni ravno vzor zglednega življenja! Ki kot kura skače po odru…
  Imamo ogromno žensk, ki morajo v nosečnosti trdo delati, da preživijo, ogromno žensk, ki se zelo slabo počutijo in morajo ležati, da nosečnost obdržijo, ogromno je tistih, ki nimajo nobenega, da bi jim stal ob strani, to so ženske, ki si zaslužijo spoštovanje in priznanje!

 3. Se strinjam, samo barcaffe,včasih me ta iskreni res preseneti. Rihanna res ne more biti vzor mamicam,ki živijo preprosto življenje,so veliko z otroki,delajo in se vse drugo.
  Ne vem kam vleče ta portal,ampak da s navdušujemo nad zvezdami,ki imajo take in različne scene…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja