Pomladni dnevi nas vabijo v naravo – pojdimo z nosilko

Thumbnail

Sončni in topli dnevi, ki smo jih deležni v zadnjih tednih, nas vabijo ven – v naravo. A kaj storiti, če vaš dojenček ni preveč navdušen nad vozičkom, vi pa bi se tako radi sprehajali? Morda ste naveličani vozičkanja po vedno istih poteh in si želite sprehoda po gozdu ali vzpona na bližnji hrib?

Rešitev je v nošenju in uporabi nosilk. Nošenje vam namreč nudi veliko več svobode pri izbiri sprehajalne ali izletniške lokacije, pa tudi večina otrok v nošenju nadvse uživa.

Privoščite si torej nepozabne sončne spomladanske sprehode s svojim dojenčkom ali malčkom!

Če ne veste, kako začeti …

Dandanes smo (posebej novopečeni starši) obkroženi z množico različnih nasvetov, predlogov in informacij, zato se je včasih težko odločiti. Če vas skrbi, ali je nošenje res dobro za vašega otroka, kakšno je »pravilno« nošenje, kakšne nosilke so na voljo in kako se odločiti za pravo, potem vas vabimo na pomladno delavnico nošenja in nosilk, ki jo na zavodu iskreni.net organiziramo 13. aprila 2019.

Na delavnici boste izvedeli, kakšen je »pravilen« (ergonomski) položaj otroka in kako »pravilno« nositi. Pogovarjali se bomo o prednostih nošenja – tako za mamo oziroma očeta kot za otroka, ogledali in preizkusili pa bomo tudi različne tipe nosilk ter jim med seboj primerjali, da boste lažje izbrali primerno nosilko zase in za svojega otroka.

Delavnica pa je tudi praktično zasnovana, saj se bomo naučili zavezovanja elastičnega traku, ki je posebej primeren za nošenje novorojenčkov, naučili se bomo tudi zavezovanja tkanega traku spredaj in uporabe strukturirane mehke nosilke.

Na delavnici bomo odgovorili na vaša vprašanja ter se individualno posvetili vsakemu posamezniku.

Za nosečnice ali mamice z dojenčki

Delavnica je namenjena tako nosečnicam kot tudi mamicam in očetom. Nosečke boste lahko sproščeno in v miru prisluhnile teoretičnemu delu, pri praktičnem preizkušanju bo trebušček morda malce v napoto – a osnove vezanja in občutek nošenja boste kljub temu lahko osvojile.

Nadvse dobrodošle ste tudi mamice z dojenčki in posebej očetje – pridite vsi trije. Delavnico vedno prilagodimo potrebam najmlajših udeležencev, na voljo je poseben prostor za dojenje in previjanje – skratka, verjamemo, da se boste pri nas počutili kot doma.

Foto: arhiv iskreni.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.