DELAVNICA NOŠENJA OTROK V NOSILKAH

image

Na delavnici boste izvedeli, kakšen je pravilen (ergonomski) položaj otroka in kako pravilno nositi. Pogovarjali se bomo o prednosti nošenja – tako za mamo oziroma očeta kot za otroka, ogledali in preizkusili bomo različne tipe nosilk ter jim med seboj primerjali, da boste lažje izbrali primerno nosilko zase in za svojega otroka.

Na delavnici se bomo naučili:

– zavezovanja elastičnega traku,
– zavezovanja tkanega traku spredaj,
– uporabe strukturirane mehke nosilke.

Kdaj?

13. april 2019 od 9h do 12h

Kje?

Nazorjeva 1, Ljubljana

Cena

20 eur na osebo (če se prijavita oba starša, je cena na osebo 15 eur)

OSEBNO SVETOVANJE ZA NOŠENJE OTROK V NOSILKAH

  • Odgovori na vprašanja staršev
  • Prednosti nošenja
  • Pravilen položaj otroka
  • Praktična uporaba
image

Svetovalka vam bo predstavila prednosti in koristi nošenja ter pomembnost pravilnega položaja. Ogledali si boste različne nosilke ter njihovo uporabo, naučili se boste zavezati elastični ali tkani trak in namestiti mehko strukturirano nosilko. Na voljo bo tudi za vsa vaša vprašanja. Potek in vsebina osebnega srečanja je povsem prilagojena mamici in otroku.

Osebno svetovanje traja 90 minut na Nazorjevi 1 v Ljubljani. Termin je po dogovoru.

Cena osebnega svetovanja je 38 €.

IZPOSOJEVALNICA NOSILK

image

Izposodite si lahko različne nosilke in trakove za nošenje (plačilo izposojevalnine in kavcije). Izposoja je možna v živo ali preko spletne trgovine. Povezava za izposojo: tukaj.

Podrobnejši opis nosilk najdete na tej povezavi.

Cena za izposojo trakov in slingov: 10 € za 2 tedna (+ 40 € kavcije). Ob vračilu nepoškodovanega traku oz. slinga je kavcija povrnjena v celoti.

Cena za izposojo ergonomske nosilke: 15 € za 2 tedna (+ 60 € kavcije). Ob vračilu nepoškodovane nosilke je kavcija povrnjena v celoti.

Pred prihodom prosimo, da preverite, ali je posamezna nosilka razpoložljiva na telefon 0590 20 000 ali na info@iskreni.net.

Kako otroka pravilno namestiti v nosilke, ki so na voljo v izposojevalnici, si preberite tukaj: Video navodila za pravilno in varno uporabo nosilk za otroke.

SVETOVALKA ZA NOŠENJE

Mica Škoberne

Svetovalka za nošenje Die Trageschule

Valentina Pavlič

Svetovalka za nošenje Die Trageschule

Kaj pravijo udeleženci?

ZAKAJ IN KAKO NOSITI?

image

Nositi otroka v svojem naročju je ena najbolj prvinskih in preprostih stvari. Ne samo, da je nošenje praktično, ampak odgovarja na temeljne potrebe otroka po telesnem in čustvenem stiku s starši.

V našem okolju se ob nošenju otrok porajata marsikateri dvom in vprašanje. Starši se v dvomih znajdejo že ob izbiri primerne nosilke, negotovi so lahko ob tem, ko otroka nameščajo vanjo, vznemirjajo pa tudi kritični pogledi in opazke iz okolice.

Zato vam pri nas organiziramo delavnice, osebno svetovanje ter izposojo nosilk!

POGOSTA VPRAŠANJA