Pohod za življenje 2023 s konkretnim proti-shodom (FOTO)

Foto: Tomo Strle_CITRUS

Na Prešernovem trgu in po ljubljanskih ulicah se to dopoldne odvija Pohod za življenje. Tudi letos nosi geslo: Življenje je zakon! Gre za svetovno civilno iniciativo, ki ima namen javnost ozaveščati o lepoti in dostojanstvu vsakega človeškega življenja. Po svetu se teh pohodov udeležuje na sto tisoče ljudi, pri nas zaenkrat še zgolj stotine, se pa številka vsako leto veča.

Letos je Slovenski Pohod za življenje po zaslugi incidenta z zastavicami dobil mnogo večjo medijsko pozornost kot prejšnja leta in si posledično prislužil tudi konkreten protishod (glej galeriji). Medtem so se udeleženci pohoda že odpravili po ljubljanskih ulicah.

Več v spodnji galeriji. O vsebini in dogajanju na: Napovedan protishod ni ustavil množice zagovornikov življenja

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

  1. Prečudovito vzdušje, polno življenja, pozitivnih misli, za otroke, za družine, ZA ŽIVLJENJE, brez temnih misli.

  2. In na drugi strani protishod v črnem, zamaskirani, mladi ljudje, brez pozitivnosti, brez argumentov, polni jeze, besa, sovraštva do drugače mislečih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja