Podaljšujemo donacijsko akcijo!

Do konca decembra nam je v donacijski akciji uspelo zbrati dobrih 30.000 €. Hvala vsem, ki ste nas decembra že podprli s svojo donacijo. Prav vaša podpora nam omogoča delovanje in osnovni razvoj še naprej! Veseli bomo, če nas priporočite še komu.

Od želenega cilja 55.000 € nas loči še precej sredstev, zato donacijsko akcijo podaljšujemo do 15. januarja. Do takrat želimo zbrati še manjkajoči znesek, ki je ključen za nadgradnjo obstoječih programov in razvoj novih. 

V katere namene se zbrana sredstva porabijo in odgovore na druga najpogostejša vprašanja o donacijski akciji, najdete v tem zapisu.

Zdaj ste na vrsti vi!

Zavod Iskreni nudi edinstvene delavnice za dekleta in njihove mame, fante in njihove očete ter druge delavnice, ki pomagajo graditi in utrjevati medsebojne odnose v družini. Tudi sicer se trudimo, da s kakovostnimi vsebinami na portalu pomagamo pri osebnostni in duhovni rasti ter premagovanju vsakodnevnih izzivov na področju vzgoje in odnosov med zakonci, otroci in starši ter v družbi na splošno. 

Pri uresničevanju tega poslanstva ste nam, dragi bralci, že v preteklosti pomagali tudi vi, za kar se vam najlepše zahvaljujemo. In letos ni nič drugače, saj temelj našega delovanja ostajajo ravno vaše donacije

Znesek, ki nas še loči do cilja, se morda zdi velik, a verjamemo, da ga lahko skupaj dosežemo v prihodnjih dveh tednih, če vsak že danes daruje po svojih zmožnostih. In k temu spodbudi še druge. 

Naj se novo leto začne z dobrim delom in podporo projektom, ki zagovarjajo tudi vaše vrednote! Če se za podporo Zavodu Iskreni še niste odločili, je zdaj odličen trenutek, da to storite.


Donacijska akcija 2022: Kdor trka, se mu bo odprlo!


Vsem tistim, ki ste nas že podprli, se iskreno zahvaljujemo. Ob koncu donacijske akcije se bomo najzvestejšim donatorjem zahvalili s skromnim darilcem, ki vam ga bomo poslali na dom.

Kako nas še lahko podprete? Donacijo nam lahko nakažete prek donacijske spletne strani, kjer je donacijo možno plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

Če ste že donirali, bomo veseli, če k temu povabite še koga. 

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja