Donacijska akcija 2022: Kdor trka, se mu bo odprlo!

Že več kot 15 let trkamo na vrata src ljudi in mnoga so se odprla. Spoznali smo čudovite osebe, slišali neverjetne zgodbe in povezali ogromno ljudi. 

Letošnje geslo donacijske akcije “Kdor trka, se mu bo odprlo!” smo izbrali, ker verjamemo, da lahko s proaktivnostjo in sodelovanjem dosežemo ogromno. A treba je poskusiti in potrkati!

V preteklosti so nekatera vrata ostala zaprta, a ogromno se jih je odprlo. In za njimi ste bili tudi vi, naši dragi prijatelji in podporniki Zavoda Iskreni ter bralci Iskreni.net in Domovine. Nekateri nas poznate zgolj prek spleta, veliko pa vas je prišlo na naše delavnice in druga srečanja, kjer smo se spoznali v živo.

Najbolj smo veseli, ko od vas, svojih bralcev in udeležencev delavnic, prejmemo sporočila, v katerih nam poveste, da so vam vsebine na portalu Iskreni in delavnice pomagale do boljših odnosov v družini in med prijatelji, okrepile vezi med bližnjimi ter omogočile, da ste zrasli v boljšo osebo, starša, zakonca …

To nam daje zagona in poguma, da bomo trkali naprej. In z veseljem pričakovali, da se odprejo še kakšna vrata (ali pa okno 🙂). Vabljeni, da se nam pridružite pri našem prizadevanju za kvalitetnejše življenje slovenskih družin in družbe. Podprite nas z donacijo ter nam s tem pomagajte pri uresničevanju našega poslanstva: opolnomočiti mlade, zakonce in družine. Nagovorite k temu še druge.

 Mi pa sprejemamo odgovornost, da bomo vaš denar preudarno porabili.

Pridružite se nam pri podpori slovenskih družin in družbe

Svoje poslanstvo želimo uresničevati še naprej. Voljo imamo, ideje tudi. Z donacijo boste pripomogli k njihovemu uresničevanju in tako v bistvu postali soustvarjalci vsebin in programov, ki jih ponujamo

Z donacijami bomo namreč okrepili delovanje Zavoda Iskreni, da bomo lahko več sredstev namenili za tiste aktivnosti, ki jih od nas potrebujete naši uporabniki – kakovostne preventivne in kurativne programe ter bogate vsebine v naših medijih. Hkrati pa okrepili tudi podporni sklad, iz katerega (so)financiramo terapije in delavnice socialno šibkim, ki si tega sicer ne bi mogli privoščiti.

Koliko sredstev moramo zbrati?

Za to, da bi lahko v letu 2023 pripravljali kakovostne in vsebinsko bogate izobraževalne programe ter vsebine, ki bodo ljudem dostopne tako prek spleta kot tudi v živo, moramo do 31. 12. 2022 zbrati 55.000 evrov.

S temi sredstvi bomo financirali vse tisto, česar neposredno s kotizacijami ne moremo pokriti – odgovornega za programe, delovanje Zavoda Iskreni, prilagoditev obstoječih programov novim razmeram, deloma pa tudi za razvoj novih vsebin, ki bodo še bolje odgovarjale na konkretna vprašanja zakoncev in družin.

O tem, koliko sredstev smo z vašo pomočjo že zbrali, vas bomo sproti obveščali prek donacijskega metra na portalu iskreni.net.

Med vami si želimo nagovoriti 310 donatorjev, ki nam boste namenili vsak po 60 €, 155 donatorjev, ki nam boste namenili po 120 €, in 75 donatorjev, ki nam boste namenili 240 €.

Vsem našim najzvestejšim donatorjem se bomo ob koncu donacijske akcije zahvalili s skromnim darilcem, ki vam ga bomo poslali na dom.

Za donacije:

  •  med 60 € in 119 € prejmete darilni bon v vrednosti 5 € za nakup v spletni trgovini Iskreni;
  • med 120 € in 239 € prejmete darilni bon v vrednosti 10 € za nakup v spletni trgovini Iskreni;
  • 240 € ali več prejmete darilni bon v vrednosti 15 € za nakup v spletni trgovini Iskreni.

Vabimo vas, da si izberete enega od zgoraj predlaganih zneskov (60 €, 120 € ali 240 €) oziroma nas podprete po svojih zmožnostih.

Podporni sklad

Trudimo se, da bi bili naši programi cenovno dostopni čim širšemu krogu ljudi. Vseeno pa se pogosto srečujemo z ljudmi, ki si udeležbe na programih, ki jih pripravljamo, zaradi svojega materialnega položaja ne morejo privoščiti. 

Letos smo takšnih družin in posameznikov srečali veliko več kot v preteklosti – prvič v svoji petnajstletni zgodovini smo namreč že v prvi polovici leta v celoti počrpali sredstva iz lastnega podpornega sklada. Pričakujemo, da bo pomoči potrebnih posameznikov in družin v prihodnjem letu še več, zato vam bomo mi in oni hvaležni za vsak evro, ki ga boste donirali v donacijski akciji. 

S pomočjo denarja, ki ga bomo vložili v naš podporni sklad, bomo lahko s skupnimi močmi tudi najbolj ogroženim omogočili potrebne terapije in udeležbo na naših programih. Vanj bomo letos namenili 15 % celotnega zneska, ki ga bomo zbrali v donacijski akciji.

Kako lahko donirate?

Donacijo lahko nakažete neposredno na naš račun. To naredite s pomočjo naslednjih podatkov:

ZAVOD ISKRENI, Zavod za kulturo življenja
Cesta v Log 11
1351 Brezovica pri Ljubljani

 

TRR: SI56 2900 0005 1138 645
IBAN: BACXSI22
Koda namena: CHAR 
Namen: Decembrska donacijska akcija 2022
Sklic: SI00 1001-2022

Lahko pa donirate preko donacijske spletne strani https://www.iskreni.net/donacija, kjer je mogoče donacijo plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

DONIRAJ

Vsak evro šteje!

Donacije zbiramo do 31. decembra 2022. Vabimo vas, da nas po svoji moči podprete.

Počaščeni bomo, če boste naš ambasador in boste naše delo in vrednote predstavili tudi prijateljem in znancem ter jih povabili k donaciji.

Za vaš velikodušen dar in podporo se vam iz srca zahvaljujemo.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja