O Skupnosti Iskreni na Radiu Ognjišče

Foto: osebni arhiv

V torek, 2. julija 2024, nas je novinarka Radia Ognjišče Marjana Debevec povabila v oddajo Družinska kateheza, v kateri smo spregovorili o Skupnosti Iskreni.

V studiu so se ji pridružili trije predstavniki skupnosti: eden od ustanoviteljev – Igor Vovk, ter Barbara in Gregor Cergolj, zakonski par, ki si z družino že 6. leto deli življenje z drugimi družinami v skupnosti.

Spregovorili so o samih začetkih skupnosti, o njenih temeljih, o načinih srečevanja, o dogodkih, ki jih pripravlja, o vrednotah na katerih gradijo člani skupnosti ter tudi o izzivih, s katerimi se skupnost in zakonci v njej srečujejo. Posebej pa so poudarili njen glavni namen – živeti in si skupaj z drugimi družinami deliti življenje po evangeliju. Odstrli so tudi prednosti življenja v skupnosti za duhovno rast zakonskega para in družine kot celote ter nagovorili s svojimi osebnimi izkušnjami.

Si želite prisluhniti oddaji tudi vi? Vabljeni k poslušanju: POVEZAVA

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja