Podaljšujemo decembrsko donacijsko akcijo!

Vir: Canva

Z našo donacijsko akcijo smo se v decembru uspeli zelo približati zastavljenemu cilju, česar smo zelo veseli. Zbrali smo že več kot 34.800 evrov. Vsem, ki ste nas v preteklem mesecu podprli, se iskreno in iz srca zahvaljujemo! Prav vaša podpora je tista, ki nam omogoča delovanje in razvoj. 

Čeprav zastavljenega cilja 36.000 evrov še nismo dosegli, pa smo prepričani, da ga s skupnimi močmi lahko dosežemo in presežemo že v teh prvih dneh januarja. Zato smo decembrsko donacijsko akcijo podaljšali do 10. 1. 2022. 

Če se za podporo Zavodu Iskreni in našim programom še niste odločili, je torej zdaj čas, da nas podprete! 

Bodimo drug drugemu dar in skupaj bomo dosegli zastavljen cilj!


Donacijska akcija 2021: Drug drugemu dar


Vsem tistim, ki ste nas že podprlii, se iskreno zahvaljujemo. Ob koncu donacijske akcije se bomo vam, najzvestejšim donatorjem, zahvalili s skromnim darilcem, ki vam ga bomo poslali na dom.

Kako nas še lahko podprete? Donacijo nam lahko nakažete preko donacijske spletne strani, kjer je mogoče donacijo plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja