Donacijska akcija 2021: Drug drugemu dar

Vir: Canva

Leto, ki se počasi zaključuje, je bilo za nas leto obilne žetve. Bilo je leto zelo velikih korakov, novih spoznanj, leto mnogih novih izzivov in leto številnih blagoslovov. Ključni blagoslov je vaša podpora z donacijo, ki nam je omočila, da smo pogumno vstopili v leto 2021. Eden od blagoslovov so bila tudi sredstva, s katerimi sta nas podprla Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad. Z njimi smo v tem letu dosegli še več družin, ki so se znašle v različnih stiskah in so lahko s pomočjo naših strokovnjakov naredile korak naprej k izboljšanju kvalitete svojega življenja. Mnogi izmed njih so se programov lahko udeležili samo zato, ker so bili brezplačni, s čimer smo dosegli cilj, ki smo si ga zadali – pomoč ponuditi najšibkejšim in najbolj oddaljenim – kar nam je v veliko veselje in zadovoljstvo.

V letošnjem letu smo tako s programi ponovno dosegli več kot 1000 posameznikov (kar je več kot 200% več kot v minulem letu), s čimer smo cilj, ki smo si ga zadali, v veliki meri presegli.

Socialni program se nam 31. 12. 2021 izteče. Stiske pa ne poznajo presečnega datuma. Mnogi mladi in njihovi starši se obračajo na naše terapevte, a si vsi ne morejo privoščiti nujnega terapevtskega procesa. Da bi lahko v letu 2022 podprli več mladih, zakoncev in družin, smo pred nekaj dnevi začeli z našo tradicionalno decembrsko donacijsko akcijo. Prosimo vas, naši zvesti prijatelji in podporniki, da nas podprete tudi letos in nam omogočite delovanje in nadaljnji razvoj.

Koliko sredstev moramo zbrati?

Za to, da bi lahko v letu 2022 pripravljali kvalitetne in vsebinsko bogate izobraževalne programe, ki bodo ljudem dostopni tako preko spleta kot tudi v živo, moramo do 31. 12. 2021 zbrati 36.000 evrov. S temi sredstvi bomo financirali vse tisto, česar neposredno s kotizacijami ne moremo pokriti – od odgovornega za programe, delovanja Zavoda Iskreni, prilagoditev obstoječih programov novim razmeram, deloma pa tudi razvoj novih vsebin, ki bodo še bolje odgovarjale na konkretna vprašanja zakoncev in družin.

O tem, koliko sredstev smo z vašo pomočjo že zbrali, vas bomo sproti obveščali preko donacijskega metra na portalu iskreni.net.

Med vami si želimo nagovoriti 200 donatorjev, ki nam boste namenili vsak po 60€, 100 donatorjev, ki nam boste namenili po 120€ in 50 donatorjev, ki nam boste namenili 240€. Vabimo vas, da si izberete enega od teh treh zneskov ali pa nas podprete po svojih zmožnostih.
Vsem našim najzvestejšim donatorjem se bomo ob koncu donacijske akcije zahvalili s skromnim darilcem, ki vam ga bomo poslali na dom.

Podporni sklad

Trudimo se, da bi bili naši programi cenovno dostopni čim širšemu krogu ljudi. Vseeno pa se pogosto srečujemo z ljudmi, ki si udeležbe na programih, ki jih pripravljamo, zaradi svojega materialnega položaja ne morejo privoščiti. Letos smo takšnih družin in posameznikov srečali veliko več kot v preteklih letih in hvaležni smo, da smo jim lahko prišli naproti s sredstvi, ki sta nam jih omogočala Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad. V prihodnjem letu takšna pomoč žal ne bo več mogoča, še vedno pa želimo tistim, najbolj ogroženim, omogočiti udeležbo na naših programih s pomočjo denarja, ki ga bomo vložili v naš podporni sklad. Vanj bomo letos namenili 15% celotnega zneska, ki ga bomo zbrali v donacijski akciji.

Drug drugemu dar

»Drug drugemu dar« je geslo, ki smo si ga izbrali za letošnjo decembrsko donacijsko akcijo.

Verjamemo namreč, da je to tisto, kar bogati in osrečuje slehernega človeka. Biti drugemu dar. V prvi vrsti v zakonu in v družini, ter seveda tudi širše. Ob tem pa izkušamo, da vsak, kdor daruje, tudi obilno prejema.

Ker nam bo vaš dar omogočil naše nadaljnje delo, ki bo bogatilo tudi druge, vas vabimo, da nas podprete, mi pa sprejemamo odgovornost, da bomo vaš denar preudarno porabili.

Za vaš velikodušen dar se vam iz srca zahvaljujemo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja