V družinskih odnosih smo “goli in bosi”

Si predstavljate, da bi v vašo družino spustili drugo družino? Pa ne le za vljudnostni obisk, ali pa za kratek klepet. Predstavljajte si, da druge povabite v svojo družino, v svoje odnose, med razbito posodo in razmetano dnevno sobo …

V današnjem svetu, kjer se želimo pokazati v najboljši luči, je to precej težko, za marsikoga nepredstavljivo. A ravno takšno delovanje, takšno medsebojno druženje družin je bistvo delovanja Skupnosti Iskreni.

V enajsti oddaji predstavljamo to skupnost, ki deluje v Iskreni in v katero je trenutno  vključenih 19 družin, kar predstavlja več kot 90 članov (številka se zaradi naraščajev hitro spreminja :).

S sogovornikoma, Janjo Grilc, voditeljico skupnosti Iskreni in Igorjem Vovkom, pri katerem se je ideja za skupnost rodila debatiramo o tem kako je, ko svojo družino »odpremo« za druge, delimo veselje in rane naše družine ter kako se v tem rodijo  »nebeški občutki«!

Vabljeni k poslušanju …

 »ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja