Manca Izmajlova: “Naši genetiki ustreza hrana iz našega okolja” (video)

Z Manco Izmajlovo smo januarja že objavili odmeven pogovor v obliki podkasta. Tokrat pa vam ga ponujamo še v obliki video oddaje.

Dotaknili smo se različnih tem, od Mančinega osebnega življenja do njenih poslovnih načrtov. Opisala nam je dihalno telovadbo, ki jo poučuje, in način prehranjevanja, ki je blizu našemu telesu. Zdrava prehrana mora namreč temeljiti na dnevno pripravljenih svežih obrokih, ki imajo podobne sestavine, kot so jih uživale generacije naših prednikov.

Nanizala je veliko nasvetov, ki podpirajo žensko zdravje in njen hormonski sistem ter jo ohranjajo zdravo in čilo visoko v starost. Zaupala nam je seveda tudi, kakšen življenjski stil mora imeti ženska, ki želi naravno zanositi pri šestinštiridesetih in zakaj pretirana telovadba škodi ženskemu telesu.

Manca je poslovno, pa tudi prijateljsko povezana z Rusijo, kjer je tudi študirala. Povedala je, kaj doživljajo njeni prijatelji v tej družbeno politični situaciji in kaj sploh lahko stori posameznik kolesju zgodovine.

Če še niste poslušali ali pa če ste že poslušali in bi radi še gledali, vabljeni k ogledu!  🙂

 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja