Manca Izmajlova: “Naši genetiki ustreza hrana iz našega okolja” (video)

Z Manco Izmajlovo smo januarja že objavili odmeven pogovor v obliki podkasta. Tokrat pa vam ga ponujamo še v obliki video oddaje.

Dotaknili smo se različnih tem, od Mančinega osebnega življenja do njenih poslovnih načrtov. Opisala nam je dihalno telovadbo, ki jo poučuje, in način prehranjevanja, ki je blizu našemu telesu. Zdrava prehrana mora namreč temeljiti na dnevno pripravljenih svežih obrokih, ki imajo podobne sestavine, kot so jih uživale generacije naših prednikov.

Nanizala je veliko nasvetov, ki podpirajo žensko zdravje in njen hormonski sistem ter jo ohranjajo zdravo in čilo visoko v starost. Zaupala nam je seveda tudi, kakšen življenjski stil mora imeti ženska, ki želi naravno zanositi pri šestinštiridesetih in zakaj pretirana telovadba škodi ženskemu telesu.

Manca je poslovno, pa tudi prijateljsko povezana z Rusijo, kjer je tudi študirala. Povedala je, kaj doživljajo njeni prijatelji v tej družbeno politični situaciji in kaj sploh lahko stori posameznik kolesju zgodovine.

Če še niste poslušali ali pa če ste že poslušali in bi radi še gledali, vabljeni k ogledu!  🙂

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja