Kakšna glasba pospeši tvoj ritem srca?

Foto: Zajem zaslona

Spet kliče nas venčani maj, Marija skoz življenje … so lepe cerkvene pesmi, ki nas lahko nostalgično zazibljejo v otroška leta in imajo gotovo svojo vrednost. Nimajo pa sodobnosti. Nastale so v nekem drugem času in ustvarili so jih ljudje iz drugih obdobij. Mnoge še vedno nagovarjajo in to je super. Mnogi, ki imajo že drugačne hobije, kot je krašenje oltarja za majske marijanske pobožnosti, pa se morda sprašujejo, ali obstaja tudi kaj sodobnejšega.

Imamo dobro novico. Seveda obstaja!

Krščanstvo je živa duhovnost, ki se neprestano razvija in napreduje. Prav tako krščanska glasba. Ravno jutri se bo odvijal prav poseben festival z imenom Ritem srca. Nekateri ga imenujejo tudi praznik sodobne krščanske glasbe. Vsako leto se na njem z novimi avtorskimi skladbami predstavijo ustvarjalci in izvajalci duhovne glasbe.

Spremljevalni program in mi

Pred samim festivalom se na stojnicah predstavijo tudi številne organizacije. Med njimi bomo tudi mi.

Obiskovalcem bomo predstavili naš portal, ki širši javnosti dnevno prinaša nove zanimive vsebine, za tiste, ki želijo odriniti globlje in investirati v svojo osebno rast in odnose, pa je na voljo bogata knjižnica video oddaj.

Predstavili bomo tudi naše programe, ki so namenjeni krepitvi in poglobitvi odnosov – med bodočima zakoncema, mamami in hčerami ter očeti in sinovi.

Od bližje si boste lahko ogledali tudi delo naše založbe, ki v slovenski prostor prinaša mnoge kvalitetne knjižne izdaje.

Zato res lepo vabljeni na festival z vso družino in vsekakor se ustavite na naši stojnici. Veselimo se klepeta z vami.

Se vidimo jutri, v torek, 21. maja, na forumu Zavoda sv. Stanislava v Ljubljani od 17:30 dalje. Vstopnice lahko kupite TUKAJ ali na samem prizorišču pred pričetkom festivala. Za kulinariko bosta poskrbela zmagovalca MasterChef Slovenije Zala Pungeršič in Luka Novak. 

Nekaj utrinkov lanskega festivala si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

  1. “Ritmu srca”, želim vse dobro!
    Cerkvene pesmi so res lepe, pa naj bodo stare, al pa mlade.
    Tudi nove PESMI so dobrodošle, ker privabljajo MLADINO, ki je naša bodočnost.

    Vendar tiste pesmi, ki jih pojemo že 80 in več let – ostajajo “vedno zelene”, ki privabljajo staro in mlado v “Božji hram”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja