Erogene cone, ki se jim nobena ne more upreti!

Foto: Shutterstock

Za dober zakon je bistvena dobra spolnost. Takšna, v kateri oba uživata. Takšna, katere se oba veselita. Takšna, katere se drugo jutro oba, vsak na svojem delovnem mestu, z nasmeškom in toplino v srcu spominjata.

Da bo vaša spolnost res izjemna, smo pripravili seznam ženskih erogenih con, ki se jim skoraj nobena ne more upreti. Ne gre za nekaj splošno znanega. Niti vse ženske jih ne poznajo. Redkokatera pozna vse svoje.

Dolgo smo razmišljali, ali naj to znanje sploh damo v javnost. Vsi ne znajo ceniti teh informacij. Bolj prostaški se iz njih norčujejo. Vsi jih niti ne dojamejo. Tisti, ki pri seksu misli predvsem na lastno zadovoljitev, naj kar pozabi, da bo kadarkoli prestopil tista vrata, ki se pri ženski odprejo, ko pritisne na prave erogene cone. Vaš najboljši seks do sedaj je bila samo temačna predsoba.

Za tiste, ki ste odprtega srca in duha in želite svojo ženo zadovoljiti na način, da si bo zjutraj ob kuhanju kave popevala »c’mon baby light my fire« … Tukaj so informacije, še prej pa nekaj predpogojev, ki morajo biti izpolnjeni, da bo zadeva vžgala:

 1. Če bi radi ob pol enajstih zvečer seksali, s pritiski na erogene cone ne morete začeti ob 22:13. Začeti je treba že dopoldne ali celo še prej.
 2. Pristop mora biti nevsiljiv. Da ne bi kdo vsega pokvaril s kakim: »Draga… mogoče pa greva danes prej v posteljo.« Cilj vaših občasnih nevsiljivih pritiskov na ženine erogene cone tekom dneva je, da bo zvečer (pozor: zna se zgoditi, da že prej) ona vas zvlekla v posteljo ali kam drugam.
 3. Še najpomembnejši predpogoj: tega ne morete početi z nekom, s komer si niste zelo blizu in nimata zelo resnega odnosa. Tudi efekta ne bo.

Za boljše razumevanje si za opisom oglejte video-slikovni prikaz posamezne erogene cone in kako se je lotiti. Slika pač pove več kot tisoč besed. Poimenovane so s črkami, kar naj vam bo v pomoč na začetku, ko še ne veste natančno, kako jih kombinirati. Različica ACBC je recimo zelo dober začetek. Seveda pa so stvari potem prepuščene vaši domišljiji. No, pa dajmo:

CONA A ⇒ Gre za precej osnovno cono. Čisto v redu je, če začnete na tej točki, ker nekje je pač treba začeti. Pomembno je le, da jo z eno roko močno držite, da vam ne pade, z drugo pa nežno drgnete. Sami boste videli, kdaj bo dovolj. SLIKA

 

CONA B ⇒ Nato preidete na naslednjo cono. Tu gre za izmenjujoče se potiskanje naprej in nazaj, sami boste presodili, kdaj iti v katero smer in kje se zadržati malo dlje. Tu se zna zgoditi, da bo že malce bolj glasno. SLIKA

 

CONA C ⇒ Tukaj bo treba vključiti jezik. Sicer te cone mnogo moških ne najde. Se pa res splača potruditi, kajti ženske jo obožujejo. Je pa pomembno, da ne greste predaleč. Prava mera je tukaj ključna. Preveč sline ima kontraefekt. SLIKA

 

CONA D ⇒ Naslednja erogena cona je za zelo izkušene in izmojstrene. Niti slučajno je ne doseže vsak. Tudi če jo, ni nujno, da je efekt. Jezik pri tej coni uporabljajte minimalno, če sploh. Gibi so več kot dovolj. SLIKA

 

CONA E ⇒ Ta erogena cona bo povzročila, da bo vaša ženska dvignila glavo, odvrgla vse svoje zavore in se vam pokazala takšna, kot v resnici je. In samo s takšno lahko doživite najboljši seks vašega življenja. Ta cona ima več verzij. SLIKA  SLIKA

To niso vse cone, dragi moški, to je šele začetek. Vsaka ima tudi svoje posebne in edinstvene točke, ki odpirajo vrata do njenega raja. Žal veliko žensk nikoli ne spusti svojega moškega tako daleč in tako globoko, ker mu ne zaupajo in ker ne zaupajo sebi. Odkritje teh con bo za vajin odnos naredilo veliko. Tudi če ne boste vsakič zadeli točno v tarčo, bo prava ženska znala ceniti tudi poizkuse.

Za tehnične stvari boste morali še vedno poslušati: »Malo bolj gor in levo« … Ampak te niti niso najbolj pomembne. Dajo se izvesti tako ali drugače. Stekle bodo same od sebe oziroma jih bosta sproščeno raziskala sama. Kar je pomembno, je to, da imate poleg sebe žensko, ki ste ji v tistem trenutku ves svet, ki vam je v tistem trenutku povsem predana, ker ve, saj ste ji to že prej pokazali, da ste predani tudi vi njej. Da ste se borili zanjo in za njeno srce. Ji pokazali, da je vredna. In v tistem trenutku se zgodi, da postaneta eno telo in zaspali boste ob ženski, katere srce in telo se vam bo odprlo in ležala bo ob vas z mislijo, da si boljšega moškega ne bi mogla niti želeti.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

 1. Hahahaha, kok dober članek, umru od smeha….
  Nisem sicer prepričan, da deluje, ker moški, ki so zagnani v gospodinjstvo, pač niso privlačni, pa če si to ženske priznajo ali ne. Ampak članek je pa top za dober dan!

 2. To naj bi bil katoliški, družinski medij? Sramota. Nič čudnega da so cerkve prazne – ob takšnih “katolikih” je vseeno ali človek hodi po klubih in bere Cosmopolitan …

  1. Kje je tu sramota? Mislite, da smo (ali naj bi bili) katoliki zaprti ljudje, ki “svoje opravijo” v temi in se o tem nikoli ne pogovarjamo. Z veseljem se z ženo ljubim kjerkoli, kadarkoli, skupaj odkrivava radosti, ki nam jih je podaril Gospod. Naša telesa so čudovito ustvarjena, tudi erogene cone (tiste prave ali te hudomušne) so še kako realne – vse pa prihaja od Stvarnika …

  2. Glede na tvoj komentar, sklepam, da si prebral samo naslov in mogoče prvi odstavek. ????????‍♂️ Drugače ne bi takega komentarja sploh napisal.

 3. Problem rata, ko nikoli, ampak res nikoli ženkica ne opazi mojega crkljanja teh zakompliciranih erogenih con. In ima zdej dolg nos, ker sem totalno obupal nad najino erogenostjo.
  Le libido mi še vedno nagaja in me spravlja v depresijo.

  1. Lej, po 50-em se libido umiri in potem se bo čudila kje je … ampak zna biti, da boš potem spet TI kriv za to. Nimaš kaj. Nisi edini. Poglejmo malo statistiko koliko se jih zapije, zagunca, ali pa gre drugam … ja, nezreli smo, to bo.

 4. Sej razumem poanto članka, samo če se ga ne uravnoteži še z kontra situacijo, potem lahko izpade, kot da moramo moški pač “plačat” za seks. In take ženske perspektive je vse polno v naših katoliških krogih. Kje je pa kej spoštovanje do mož in spoštljiv odnos, ki bi moža pripravil, da sam od sebe pospravi in pomije? Kaj se pa zgodi, če ženska nima jezika ljubezni v uslugah in posvečenem času in tudi ne pretirane potrebe, da je vse pospravljeno in urejeno doma? …. Članek je sicer zabavno napisan ampak zajame pa zelo ozek aspekt odnosa med možem in ženo in zelo poenostavi dinamiko odnosa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja