Drožomanija se je začela iz ljubezni do moža, danes pa spreminja svet

»Nikoli ne pozabi na svoj cilj, da naučiš čim več ljudi peči z drožmi, da bi vsi jedli boljši kruh.«

Aniti Šumer, mojstrici peke z drožmi so te besede njenega pokojnega moža Saša pomagale, da se je soočila z njegovo smrtjo in to preizkušnjo obrnila sebi v prid. Ljubezen do moža jo je leta 2012 popeljala na to pot »ustvarjanja« z drožmi in v tem času je iz te ljubezni in iz jasno zastavljenega cilja nastala Drožomanija. Anito so droži popeljale od Jamajke do Rusije, od Anglije do Kitajske in še dlje.

Drožomanija pa ni samo navdušenje nad peko z drožmi. Anita Šumer je izdala tudi istoimensko knjigo, kjer je zapisano vse, kar naj bi o peki z drožmi vedel vsak, ki se takšne peke loteva. Knjiga je na voljo tudi v naši trgovini Iskreni.

Vas zanima kdo/kaj je Rudl? Zakaj so Anitini prvi kruhi iz droži izgledali kot frizbi? Kaj vse lahko spečete s pomočjo droži?

Prisluhnite pogovoru z Anito Šumer, ki je gostja 20. oddaje Najbolj iskrenega podkasta!

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja