Hvala Bogu za otroke, ki skrbijo za zabaven vsakdan

Založba Iskreni

Ste med tistimi, ki komaj čakajo nov izvod kakšne revije, da jo začnejo listati od zadaj naprej in po tej poti čimprej pridejo do šal? Potem imam za vas res dobro novico!

Izšla je namreč knjiga, v kateri so od prve do zadnje strani zbrane najboljše šale, ki so kdajkoli nastale na slovenskih tleh. V knjigi Današnji vic v naši družini so zbrane resnične anekdote, izjave in zabavni pripetljaji slovenskih otrok in družin.

Nastale so iz preprostih vprašanj in pristnih odgovorov. Nastale so v družinskem vsakdanu, polnem kaosa, veselja in rutine. Zaradi njih se je družina ustavila, se nasmejala in z zabavno izjavo želela polepšati dan še nekomu. Kar je spodbudilo snežno kepo mnogih šal iz mnogih družin in kepa je rasla in se kotalila in prinašala smeh vsakemu, mimo katerega je brzela.

In to je namen te knjige. Da v te čase prinaša pristnost in zabavnost otroških izjav. 

Ta snežna kepa, ki jo je leta 2017 po hribu navzdol pognala mama Martina, je sedaj postala knjiga, ki naprej izpolnjuje poslanstvo – v družine prinaša smeh in nove modrosti, na katere gotovo še niste pomislili!

Odkar smo jo v naš dom prejeli mi, so vici iz nje pravi hit. Otroci jo prebirajo gotovo že v peto in ob vsaki priložnosti najdejo povezavo s kakšnim vicem iz knjige. Marsikaterega poznajo že vse gospe z ulice. Na kakšnega se spomnimo ob vsakdanjih opravilih ali dogodkih in takrat se smejimo in smejimo. To namreč niso vici, ki jih prebereš in pozabiš. To so vici, ki se zaradi prisrčnosti zares vtisnejo v spomin.

In to je namen te knjige. Da v te čase prinaša pristnost in zabavnost otroških izjav. Da nas opomni, kako je videti svet skozi otroške oči. Da nas spodbudi k opazovanju, koliko zabavnega in modrega nam imajo otroci še povedati. Predvsem pa, da nas nasmeji in da mi nasmejimo naprej.

Naprej pa ne bomo nasmejali samo s tem, da bomo vice povedali ob kakšnem družabnem večeru. Čisto zares bomo nasmejali tudi srce izbrane družine v stiski, ki bo v sodelovanju z Zavodom Živim prejela 2 € od vsakega prodanega izvoda.

Knjigo lahko naročite v trgovini Iskreni.

Prispevek je oglasna vsebina.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja