Brezplačno varstvo otrok med počitnicami

Thumbnail

V poletnem času so vrtci po večini zaprti, nekateri starši pa se lahko glede varstva svojih otrok znajdejo tudi v težavah. MIC-ovi prostori zato letošnje poletje brezplačno odpirajo vrata tudi osnovnošolskim otrokom.

V času poletnih šolskih počitnic so osnovnošolski otroci vabljeni v prostore Mladinsko-informacijskega centra (MIC), ki se nahajajo poleg cerkve Sv. Jožefa na Poljanah (ulica Janeza Pavla II.). Animatorji bodo otrokom na voljo od 8. ure zjutraj pa vse tja do 17. ure.

Poletne počitniške norije vodijo izkušeni animatorji in bodo potekale kar 3 tedne: od 15. do 19. julija, od 19. do 24. avgusta in od 26. do 31. avgusta 2013.

Za male nadobudneže je že pripravljen pester program: izdelava izdelkov iz različnih odpadnih materialov, peka pice in piškotov, glasbene delavnice, učne delavnice v gozdu, skupaj bomo pripravljali obroke … Čas bo za rekreacijo, namizne igre, igranje kitare in petje. Šli bodo v živalski vrt, hišo eksperimentov, gozd, na Ljubljanski grad, botanični vrt … Po Ljubljani bodo v spremstvu animatorjev iskali skriti zaklad

Prijave pošljite na elektronski naslov: [email protected]. Več informacij lahko dobite na telefonu 031 416 871.

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana, zato je za otroke iz MOL brezplačen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja