Zaživele novosti na iskreniPLUS

Thumbnail

Izšel je iskreniPLUS 2.0, ki prinaša številne nove vsebine: Teologijo telesa za mlade, igrane družinske primere, ki vam bodo v pomoč pri vzgoji, primere terapij, z avdio oddajami razmišljamo, kaj pomeni biti kristjan danes, in odkrivamo Teologijo telesa.

 

Z veseljem vam predstavljamo prenovljen www.iskreniplus.si, ki prinaša predvsem številne nove vsebine. Zadnje tri mesece smo veliko energije vložili tudi v tehnični razvoj, ki omogoča boljšo uporabniško izkušnjo. Odslej se prijavite z vašim elektronskim naslovom in geslom in ne več z uporabniškim imenom. (Prav tako tudi na iskreni.net, saj je v ozadju enoten sistem.)

NOVOST: V le nekaj sekundah se lahko prijavite oz. registrirate in že si lahko ogledate oz. v prihodnjih dneh tudi poslušate prve oddaje brezplačno! Prav tako so dostopne posamezne oddaje iz arhiva. Vse nadaljne oddaje in celoten arhiv pa je dostopen le uporabnikom s poravnano članarino.

V arhivu vas čaka 95 video oddaj o vzgoji in odnosih iz prešnjih sezon, ki so bile posnete z dr. Christianom Gostečnikom, dr. Andrejo Poljanec in Darjo Škraba Krmelj, dr. med.

In katere nove vsebine nas bodo bogatile letos?

Igrani primeri: Kako vzgajati

O snemanju oddaj smo že pisali. Včeraj je že izšla prva oddaja in sicer na temo, kako je, ko otroci nočejo sodelovati pri skupnih opravilih. Oglejte si zanimive video igrane situacije, kjer boste spoznali, kam pripeljejo različni pristopi staršev in kaj družinski člani ob tem doživljajo.

Zelo poučno je, kako otroke pomiri, če sta starša sočutna in prisluhneta. Na drugi strani pa v posnetku lahko vidimo, kam pripelje pogovor, ki ga zaznamuje obtoževanje.

Prvi video je že na voljo na www.iskreniplus.si.

SPORED: Prvi video je izšel včeraj, naslednji sledijo na vsakih 14 dni.

Teologija telesa za mlade

Zvabiti mlade pred računalniški ekran? Ne bo težko, kajne? In če se vsebina dotakne njihovih src – smo skupaj že skoraj zmagali. 🙂

Polonca Sokol bo mlade na zanimiv način popeljala v skrivnosti Teologije telesa. Skupaj se bodo potapljali med svoja najgloblja, skrita hrepenenja in se s seganjem po presežnem, tistem “več”, dotikali nebes.

S konkretnimi zgodbami, zabavnimi popestritvami, branjem iz Svetega pisma, spodbujanjem kritičnega mišljenja, vrednotenjem družbenega dogajanja, iskanjem miru v srcu in resnične sreče bo vsak video prinesel nove vsebine za pogovore v vašem domu.

Vsebine bodo staršem najstnikov (in tistim, ki bodo to slej ko prej postali) v pomoč, zagotovo pa bo mnogo informacij izjemno zanimivih tudi za njih same.

Mladim, ki bi na iskreniPLUS želeli pogledati le te vsebine, je omogočena tudi možnost CENEJŠEGA dostopa, s katerim lahko dostopajo samo do videov Teologije telesa za mlade. Takšna članarina na portalu iskreniPLUS je zato tudi imenitno darilo za vaše najstnike, “birmance”, nečake/nečakinje, bratrance/sestrične …

Uvodni video je že na voljo na www.iskreniplus.si.

SPORED: Naslednji video izide prihodnji torek, potem na vsakih 14 dni.

Teologija telesa

Danes snemamo prvo avdio oddajo na temo teologije telesa Janeza Pavla II.

SPORED: Prva oddaja izzide prihodnji četrtek, potem na vsakih 14 dni.

Biti kristjan danes

S snemanjem avdio oddaj o vlogi kristjana v sodobnem svetu smo pričeli včeraj. Na Zavodu iskreni.net gostimo vedno aktualnega in konstruktivno kritičnega p. Branka Cestnika. Pogovarjamo se o izzivih za krščanstvo in kristjane v današnjem svetu.

SPORED: Prva oddaja izde že jutri in potem na vsakih 14 dni.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja