Zavod Iskreni s kar dvema medijskima novitetama!

Ob dolgoletnem uspešnem delu portalov iskreni.net, ki ga ustvarjamo že 17 let, in domovina.je, ki deluje šest let, ter zadnjem uspešnem medijskem projektu – tedniku Domovina, ki bo kmalu izhajal leto dni, se na Zavodu Iskreni podajamo novemu izzivu naproti; začenjamo z izdajanjem revije Iskrena in oddajanjem kanala TV Domovina!

Nova medijska projekta sledita številnim predlogom s strani naših dosedanjih bralcev, naročnikov in donatorjev, da takšna medija na slovenski medijski krajini pogrešate.

TV Domovina: Tudi z ekskluzivnimi predvolilnimi oddajami

TV Domovina tako prihaja kot kanal s svežimi televizijskimi vsebinami, vezanimi predvsem na aktualne notranje- in zunanjepolitične, družbene in gospodarske tematike, ki v zakrčen slovenski medijski prostor prinaša televizijsko svežino. V svojih studijih bomo gostili številne strokovnjake in za vas pripravili vsebine, ki jih ne boste videli nikjer drugje: Jutranja telovadba z Borutom, Lukovi frizerski nasveti, Skrivnosti prleškega sendviča in Večerni stand-up z Marjanom. Del programa bo posvečen tudi vzgojno izobraževalnim vsebinam kot sta Hitrostno pisanje tvitov in Učenje angleščine z Alenko oziroma »We can and we will« – tečaj, kako odgovarjati na resna politična vprašanja. Nismo pa pozabili niti na glasbeni program: čaka vas Pritrkavanje z Janijem.

Ker smo tik pred volitvami, za vas pripravljamo prav posebno oddajo: Vsak vaš glas naj gre za moj obraz. Ne smete pa zamuditi niti ekskluzivnega prenosa športne prireditve: Nogometna tekma med koalicijo in opozicijo, saj smo po zadnjih javnomnenjskih raziskavah ugotovili, da so se gledalci utrudili gledati napeta soočenja, polna prepirov, in si želijo, da se politiki »zmenijo« ter sodelovanje trenirajo kar na igrišču. Spremljali pa nas boste lahko na kanalu TV Domovina.

Revija Iskrena: S svežino za prednostno žensko bralstvo

Revija Iskrena z majem prihaja kot mesečnik, namenjen predvsem ženskemu bralstvu, s temami s področij življenjskega sloga, odnosov, zdravja, lepote, družine, vzgoje, prostega časa, osebne rasti itd.

Brali boste lahko tudi nasvete staršev, katerih otroci so se osamosvojili precej prej od slovenskega povprečja, od »life-hack« namigov neizmučenih mamic pa do idej za dobre odnose med taščami in snahami in najboljšo domačo nego, ob kateri vam v trgovini ne bodo vsakič ponujali krem proti gubicam. Revija bo naročnikom mesečno prinašala tudi dodatne ugodnosti za prireditve, tečaje, izlete in počitnice. Prednaročila na revijo zbiramo na TEJ POVEZAVI.

Hvala, ker nas podpirate, spremljate, spodbujate in nam pomagate postati vse boljši!

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja