Zaročil se je z dekletom z neozdravljivo kožno boleznijo in navdahnil milijone ljudi po vsem svetu

Foto: Zajem zaslona YouTube

Par, ki kaže na resnični pomen ljubezni in lepote

Danes, pa če to priznamo ali ne, je videz za vsakega posameznika velika stvar. Morda je del človeške narave, da človekovo vrednost sodimo glede na to, kar vidimo z očmi.

Navdihujoča ljubezenska zgodba Karine in Edmilsona pa nam kaže, da je srce tisto, ki šteje, in da velja verjeti vase, v življenje in še posebej v ljubezen.

Svoje zaupanje polaga v Boga

Prosim vas, bodite hvaležni za vsak dan, ko ste lahko to, kar ste. Ne pritožujte se, da ste to, kar ste. Sprejmite življenje.

Pred kratkim se je 23-letni Brazilec Edmilson Alcântara zaročil s svojim dekletom, 28-letno Karine de Souzo. Karine ima redko kožno bolezen, imenovano “Xeroderma Pigmentosum”. Je ekstremno občutljiva na ultravijolične žarke. Svetloba ji povzroča depigmentacijo in kožne razjede. Bolezen ni ozdravljiva, Karine pa je prizadela po vsem telesu.

A dekle se kljub temu, da je bolezen prizadela tudi njeno samopodobo, ne izogiba stiku z drugimi ljudmi. Trudi se živeti normalno življenje. Čeprav se zaveda, da jo ljudje sodijo po njenem videzu, svoje zaupanje polaga v Boga. To pa je tudi razlog, da se je Edmilson vanjo zaljubil – ne glede na to, kar so videle njegove oči.

Gledati s srcem

Njun zaročni fotograf, Daniel Panisson, je njune fotografije na spletu delil s tole mislijo: “Ste kdaj čutili ljubezen? Ste že kdaj pomislili, da bi se odrekli čudoviti ljubezni? Ste že kdaj skrbeli za svoj videz in pozabili skrbeti za tisto, kar čutite? Potem vas vabim, da začutite in doživite zgodbo Karine in Edmilsona. To čudovito zgodbo, polno navdiha, ki bo v vas prebudila najlepši smisel življenja.

Srečala sta se v svetu, kjer je videz bolj pomemben od čustev, ne po naključju, bilo je srečanje duš. Danes sta navdih za mnoge ljudi, ki ne verjamejo vase, v življenje in še posebej v ljubezen.

Karine De Souza, 28-letnica iz Fortaleze, diagnosticirana z ‘xeroderma pigmentosum’, redko, genetsko, neozdravljivo boleznijo nima na voljo nobenega zdravljenja, samo lajšanje bolezni.  Ta bolezen povzroča poškodbe zaradi stika z ultravijolično svetlobo. Ampak to ni bila ovira za Edmilsona, 23-letnika iz Ceare, mesta v Braziliji. Bolezen ni ustavila lepe ljubezenske zgodbe.

In lahko rečem, da mi je portretiranje ljubezni tega para prineslo mir in navdih. Sprejemanje, zaščita in velika naklonjenost, ki ju povezuje, mi je dala videti, da ljubezen ni izgubljena.

Karinino sprejemanje bolezni mi je pokazalo, kako se ne bi smeli pritoževati. Prosim vas, bodite hvaležni za vsak dan, ko ste lahko to, kar ste. Ne pritožujte se, da ste to, kar ste. Sprejmite življenje.

Hvaležen sem, da sta me toliko naučila. Neverjetna sta. Sta upanje, ki manjka toliko ljudem. Hvala za močan objem in čudovit dan, ki smo ga skupaj doživeli. Vajin nasmeh bom večno nosil s seboj.

Danes Karine in Edmilson pričakujeta otroka. 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja