Za srečne nasmehe in iskrice v očeh

Foto: Canva

Leto se bliža koncu in ta praznično obarvan čas nam je ljub tudi zaradi daril, ki jih za praznike podarjamo drug drugemu, zaradi srečnih nasmehov in pogledov, polnih pričakovanja, in zaradi iskric v očeh, ko iščemo svoje darilo pod lesketajočo se smrečico. Čeprav je največje darilo že to, da smo skupaj. Da smo si blizu in da vemo, da bomo vedno poskrbeli drug za drugega. A če se lahko še malo razvajamo in drug drugemu privoščimo kakšno darilo, je ta praznični čas še toliko lepši.  

Na darila in obdarovanje imamo ljudje različne poglede. Pa vendar imajo obdarovanja za praznike enak cilj – z njimi želimo presenetiti, razveseliti, sporočiti nekaj lepega, nekaj osebnega. Darila pomenijo odnos. Povedo, koliko si pomenimo. Pogled na darilo v misli prikliče tistega, ki nam ga je podaril, in spomine na srečanja. In tudi darila so lahko zelo različna; od cvetja, sladkih pregreh, oblačil, igrač, unikatnih doživetij, pa do naprav in pripomočkov, ki nam olajšajo kakšno opravilo, če smo malo praktični. Ali pa preprosto objem, če smo malce sentimentalni.

Decembrski nakupi v ECE shopu prinašajo tudi darilo! Ob vsakem nakupu v ECE shopu v mesecu decembru boste prejeli darilo –kontaktni žar Iskra MG-2-BL. Zdaj veste, vi obdarujete druge, mi obdarujemo vas.

Kako izbiramo darila

Lepo je, če darilo kupujemo res v mislih na obdarovanca, da res izberemo nekaj, kar mu bo polepšalo dan. Ni stvar v tem, koliko kaj stane, je pa važno, da bo to darilo nekoga res razveselilo. Še nekaj je zelo pomembno, in sicer to, koliko truda vložimo v to, da darilo tudi lepo izgleda. Velja si zapomniti: Darilo ima dodano vrednost, če je lepo, skrbno zavito. Ovijalni papir, pentljica in kakšen dodaten okrasek, izbran z mislijo na obdarovanca, polepšajo darilo in sam obred podarjanja. Ni je večje zadrege kot podariti nekomu nekaj, kar mu že na prvi pogled ni všeč. Ali je videti, da ni izbrano prav zanj.

Obdarujmo v okviru zmožnosti

Praznični nakupi vsako leto dodobra izpraznijo naše denarnice, poleg tega pa še zaradi hitrega življenjskega ritma darila navadno nakupujemo v zadnjem trenutku. Ko je v trgovinah največja gneča, ko nikakor ne najdemo tistega, kar bi želeli, in ko nimamo prave ideje, kaj pravzaprav želimo podariti. In potem običajno pristanemo pri mehurčkih za moškega in čokoladi za žensko. Tudi prav, pa vendar se temu z lahkoto izognemo.

Prihranimo čas in denar, izbirajmo darila v skladu z našimi zmožnostmi in kupujmo na spletu. Izkoristite ugodne nakupe v spletni trgovini ECE shop.

Foto: Canva

Praktično nakupovanje daril na spletu

Ste še vedno med zagovorniki klasičnih nakupov? Tudi prav, čeprav nam spletni nakupi nedvomno prihranijo čas in denar. Zagotovo pa tudi nekaj živcev. Izognemo se iskanju parkirišča, gneči v trgovinah, čakanju v vrstah pred blagajnami, uhhh, neprecenljivo. Idealna rešitev, če ste zgodnje nakupe v pred adventnem času zamudili. Bodite pozorni na dodatne ugodnosti, ki jih ponuja spletno praznično nakupovanje. Na primer, v ECE shopu decembra za vsak nakup priložijo še praktično darilo za vas – kontaktni žar Iskra MG-2-BL.
No, tako je rešeno še večno vprašanje, kaj pod smrečico nastaviti sam sebi … Saj veste, kako je nerodno, če otroci začnejo spraševati, zakaj pa Božiček tebi ni nič prinesel?! A nisi bila pridna, mami?!

Z darili ustvarjamo spomine

Ko boste letos izbirali darila za svoje obdarovance, bodite inovativni, kreativni, praktični in ekološki. Predvsem pa pri izbiri v mislih na to, kaj bo našemu obdarovancu ogrelo srce. Česa bo najbolj vesel, kaj si bo najbolj zapomnil. Česa se bo mama z zadovoljnim nasmehom na obrazu še dolgo spominjala. Ob katerem darilu bo naš malček skakal od veselja? Ob pogledu na kaj se bodo naši ljubezni zasvetile oči …? To je to. Samo to šteje. Pa lepe praznike!

Foto: Canva

 

Kupci energentov pri ECE lahko nakupujete po še nižjih cenah. Cene daril lahko še dodatno znižate s koriščenjem ECE bonusa. Dobrodošla informacija, še posebej v predprazničnem času, ko je izdatkov več kot običajno. A veselje in iskrice v očeh naših najbližjih ob odvijanju daril vse povrnejo. Neprecenljivo, kajne? Tudi sebi privoščite kaj lepega za praznike.

Oglasna vsebina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja