Iskreno. Preprosto. Ranljivo. Koristno.

Foto: Shutterstock

Portal Iskreni.net smo v zadnjem letu in pol obogatili z obsežno zbirko video vsebin, znotraj katere lahko starši in zakonci poiščejo tisto, ki jih v danem trenutku najbolj žuli: Je to nemotiviran najstnik? Mož, ki preveč dela? Žena, ki ji ni do spolnosti? Neznanje, kako se lotiti dedovanja? Rutina v zakonu? Otrok, ki postaja zasvojen s pametnim telefonom in igricami? Mama, ki si želi več časa zase? Hči, ki je na pragu pubertete?

Pomislili smo na veliko situacij, s katerimi se danes soočamo starši in zakonci ter o tem povprašali tiste, ki se na to spoznajo. Sprehodite se po naši VIDEO KNJIŽNICI, ki vedno bolj postaja vir celostne podpore in informacij za zakonsko in starševsko pot.

V tem času smo gostili že več kot 25 različnih strokovnjakov. Med njimi so bili pedagogi (montessori pedagogi, defektologi, profesorji, strokovni delavci), psihologi, terapevti, teologi, pravniki, glasbeniki in drugi svetovalci, ki so osvetlili marsikatero področje, ki mnogim zakoncem in staršem predstavlja izziv. Med najbolj znanimi gosti so bili:

  • Miha Kramli,
  • dr. Andrej Perko,
  • Rudi Tavčar,
  • dr. Andreja Poljanec,
  • dr. Gabriel Kavčič,
  • Tatjana Jakovljević,
  • Manca in Benjamin Izmajlov

Zadovoljni gledalci so z nami podelili nekaj svojih izkušenj:

“Po ogledu videov o najstništvu mi je veliko bolj jasno, zakaj se moji otroci obnašajo tako, kot se obnašajo. Njihovih izbruhov ne jemljem več kot osebni napad name, ampak skušam ostajati mirna in jih voditi skozi to razburkano obdobje.”

 

“Med brskanjem po strani sem našla tudi vrsto koristnih vsebin, ki so se dotaknile naju z možem. Predvsem, kako se po več letih zakona ponovno zbližati.”

 

“Všeč mi je, da gostje spregovorijo o temah, ki jim starši včasih nismo kos – pogovor o prvi menstruaciji, odnos mladostnika do svojega telesa, spolnosti, vloga mame in očeta pri grajenju samopodobe … Dobro se je znova vračati k tem videom, ki so ti kot naročniku vedno dostopni.”

 

“V oddaji z Rudijem Tavčarjem, v kateri je govoril o deloholizmu, sem se popolnoma našel. Njegov stavek “služba ni zakrament, zakon pa je” mi je dal pošteno misliti in od takrat naprej delam zavestne korake, da bi dal več prostora ženi in otrokom.”

 

“Kot mama, ki vzgaja predšolskega otroka in najstnika sem vesela, da sem odkrila spletno stran Iskreni.net, ki se je izkazala za pravo oazo znanja in podpore.”

 

“Serija oddaj o dediščini me je spodbudila, da moram to področje čim prej razčistiti pri sebi in zagotoviti, da moji otroci ostanejo v dobrih odnosih.”

 

“Po ogledu oddaj o odnosih med mladimi in starimi, sem se začela zavedati, kako po nepotrebnem svojim odraslim otrokom težim in zakaj so se začeli oddaljevati od mene. Ko bi jim spet rada kaj “svetovala”, se poskušam ugrizniti v jezik in bolj zaupati, da jim bo uspelo brez moje pomoči.”

 

“Gre za super oddaje, ki so zanimive za različne starostne skupine in so ravno prav dolge, da jim lahko zbrano prisluhneš. Tudi med vožnjo na poti v službo.”

 

“Na vaši strani sem naletel na videoposnetke s strokovnjakom Miho Kramlijem, ki mi je razjasnil vlogo starša pri upravljanju otrokovega digitalnega sveta. Njegovi nasveti so mi pomagali prepoznati, da ne gre le za omejevanje, temveč za ustvarjanje okolja, ki spodbuja otrokov razvoj in zdravo uporabo digitalne tehnologije. Prišel sem do uvida, da ga, če kot starš ne postavim ustreznih meja, lahko nehoteno prikrajšam za pomembne izkušnje, kot so fizična aktivnost, socialne interakcije in razvoj drugih ključnih veščin.«

 

“Pred kratkim sem poslušala oddaje z Rudijem Tavčarjem. Super. Iskreno. Preprosto. Ranljivo. Koristno.”

 

“Oddaje z defektologinjo Tatjano Jakovljević, Darjo Barborič Vesel in Miho Kramlijem so mi dale ogromen vpogled v to, kaj dejansko otrok v prvih letih življenja najbolj potrebuje in k čemu se kot družina moramo obrniti, da ne bomo kasneje imeli raznih težav, kot so motnja pozornosti, govorne motnje, težave z regulacijo čustev, prilagajanjem realnemu okolju itd.”

 

Nove oddaje objavljamo na tedenski ravni in z njimi poskušamo odgovarjati na pogoste dileme naših naročnikov. Se vaš otrok vpisuje v srednjo šolo ali na fakulteto? Niste prepričani, ali ve, kaj bi sploh rad? Ste z njim izgubili stik? Tudi na to temo boste v naši video knjižnici našli odgovore.

Postanite naš naročnik in se pridružite številnim zadovoljnim zakoncem in staršem. Preverite tudi, kaj vse dobite z naročnino!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja