Storite nekaj zase in za svojo družino

Foto: Canva

Ste se odločili, da boste letos več storili za svoje odnose? Za odnos do moža, žene, za odnos do otrok, do staršev, tasta in tašče? Za osebnostno rast?

Vam lahko pri tem pomagamo? Ne zagotavljamo rešitve vseh vaših problemov, obljubljamo pa, da vam bomo pomagali, da boste nanje pogledali z drugega zornega kota. Kar pa je prvi korak do spremembe.

Mož, žena, otroci, babica, dedek, tašča, stric, soseda, sodelavec, sošolci, učiteljica, vzgojiteljica, zobozdravnica … Nakup hiše, porod, dojenje, vzgoja, spolnost, odnosi, hrana, izleti, branje, ideje za pust, razvedrilo, vrtnarjenje, ples, najstniki, ostareli starši, dedovanje, duhovnost, telovadba … Skorajda ni teme, za katero ne boste našli vsebine na naši strani.

Več kot samo naročnina

Kaj vse ponujamo in kaj vse dobite ob sklenitvi naročnine?

⇒ Dostop do bogate KNJIŽNICE VIDEO ODDAJ, ki se jim vsak mesec pridružijo nove. Skušamo pokriti čim več vidikov družinskega življenja. Od vzgoje do spolnosti. Sprehodite se po knjižnici in si oglejte zbirko oddaj. S posebno pozornostjo izbiramo goste in teme. Na voljo so tudi kot podcasti – vaša dolgočasna pot v službo lahko postane dobro izkoriščen čas. Preverite tudi, kaj o oddajah pravijo naši naročniki.

⇒ Za naše naročnike redno objavljamo PRIPOROČILA dobrih knjig, risank, filmov, predstav … Redno vas opozarjamo na vsebine, ki jih ne smete zamuditi.

⇒ Dvakrat letno prejmete na dom revijo Iskrenko z izborom najboljših vsebin našega portala.

⇒ Naročnikom je na voljo bogata baza odličnih kuharskih receptov.

⇒ Če želite napredovati tudi na duhovnem področju, za vas vsako leto pripravimo adventno in postno akcijo.

Počitniški program – da ne bodo vaši otroci svojih počitnic preživeli pred ekrani, svojim članom ponujamo bogato zbirko dejavnosti in predlogov, kako zaposliti otroka v različnih starostnih skupinah.

⇒ Naši naročniki vsako soboto dobijo e-sporočilo, v katerem jih spomnimo na najzanimivejše vsebine aktualnega tedna.

Novosti za naše naročnike

NOVO: V naši spletni knjigarni imate naši naročniki reden 10% popust na vse knjige naše založbe, starejše od 6 mesecev (seznam na koncu članka), večkrat pa bomo za vas pripravili tudi posebne akcije.

NOVO: Pri udeležbi na vseh delavnicah in programih Zavoda Iskreni imate 10% popust. Čudovita princesa za mame in hčere v starosti 9-12 let, Skrivnostna lepotica 13-15 let, Divji bojevnik za očete in sinove, E-priprava na zakon …

NOVO: Terapevtskem centru Iskreni 5% popust na posamezno terapijo.

Največja novost pa je nižja cena. Ker želimo doseči več ljudi in jim ponuditi dobre vsebine, smo močno znižali ceno naši naročnini. Sedaj vam je na voljo za zgolj 4,9 € mesečno.

Ste pripravljeni podpreti naše delo z več kot 4,9 € mesečno?

Če imate finančne možnosti in cenite naše delo, vam bomo neizmerno hvaležni, če se odločite za donacijsko naročnino v vrednosti 120 € letno. Veseli bomo tudi vsake druge donacije. Prav vsak doniran € porabimo v dobro slovenskih družin. (Vsem donatorjem lanske donacijske akcije, ki so donirali 120 € ali več, v zahvalo podarjamo naročnino. Za dostop nam pišite na [email protected].)

KNJIGE ZALOŽBE ISKRENI, ki so naročnikom na voljo z 10% popustom (abecedni seznam):

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja