Video in foto: Flashmob na kongresnem trgu

Thumbnail

Danes zvečer je na kongresnem trgu v Ljubljani potekal Flashmob na pesem Živi na polno ter pričevanja in koncert Skromnega Banda. Vse to v poklon življenju in v podporo mamicam pred težko odločitvijo.

 

Kongresni trg se je za nekaj trenutkov spremenil v živo pričevanje za življenje. S pomočjo plesa, glasbe in pričevanj je nagovoril vse tiste mamice, ki se težko odločijo, da bi obdržale otroka. Zanimivo je bilo opazovati mimoidoče in njihove poglede. Nekateri so bili veseli, drugi pa so bili rahlo zbegani. 

Vsekakor velja pohvaliti organizatorje, da so pripravili javni dogodek v podporo nerojenim otrokom. 

V tem tednu, ki poteka pod geslom: “Odprimo Slovenijo življenju!” bo Slovenijo obiskal tudi predsednik organizacije Human Life International. Kaj vse se bo še dogajalo, si lahko preberete tukaj.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja