V šolah izvajajo Cicibanovo homoseksualno delavnico

Thumbnail

Ob zgodbici o deklici z dvema očkoma v Cicibanu je bila predlagana tudi delavnica v šolah. Ta se je brez vednosti staršev ponekod že izvedla. Nekateri otroci so pretreseni.

Delavnica, ki izhaja iz zgodbice v Cicibanu in knjige Vse naše družine, je namenjena učencem prvih treh razredov devetletke in naj bi potekala v treh dneh.

Izpostavljena je zgodbica Ane z dvema očkoma, v katero naj bi se otroci vživljali, učiteljica pa naj bi poskrbela za pogovor o različnih družinah in za posredovanje spoznanja »da nas raznolikost bogati« in da je »za otroka najbolje pomembno, da ima ob sebi ljubeče odrasle in varen dom«. Vključena je tudi igra vlog v različnih družinah.

Na kul24.net so včeraj objavili pismo očeta, ki ga je vznemirila izvedba delavnice na OŠ Log-Dragomer, prizadeti pa so tudi starši otrok z ene od ljubljanskih osnovnih šol. Z izvedbo omenjene delavnice niso bili seznanjeni, niti jih nihče ni prosil za privoljenje. Otroci so po besedah staršev travmatizirani.

Ko so otroci na delavnici ob zgodbi Ane z dvema očkoma vprašali učiteljico, kje je pa mamica, jim je učiteljica odgovorila, da je umrla, s čimer je otroke očitno zavajala. Otroke je začelo skrbeti, ali bo tudi njihova mamica umrla in ali bodo morali tudi sami tako živeti, kot so bili prisiljeni odigrati v igri vlog dveh “očetov”.

Starši so otroku povedali resnico, da jih je mamica v tem primeru dvema moškima prodala. To pa tudi ni bilo uspešna pomiritev.

Promocija homoseksualnega življenjskega sloga in njihovih družin pred odločilnim referendumom očitno ne izbira sredstev in se proti vednosti in volji staršev vrši celo v šolah in bije na otroških plečih. Ker je namen zakonika največje dobro otrok?

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja