“V primeru težav po covidu-19 moramo pri otroku hitro ukrepati”

V obdobju epidemije koronavirusa so zdravstveni delavci postavljeni v prve vrste v bitki za primerno oskrbo vseh, ki jih je ta virus prizadel. V preteklosti je bil glas zdravnikov o nujnih izboljšavah pri materialno-kadrovskih pogojih pogosto premalo slišan, v aktualni epidemiji pa pogosto poslušamo o tem, da je naš zdravstveni sistem na robu zmogljivosti.

Zato smo v petnajsto oddajo našega podkasta povabili Nino Milenković Kikelj, specializantko pediatrije, s katero smo govorili tudi o posledicah, ki jih na otrocih pušča bolezen covid-19. Spregovorili pa smo tudi o njenem pogledu na teorije zarote, ki se širijo po spletu, o »prepričevanju prepričanih« in o tem zakaj je zanjo cepljenje proti covidu-19 pomenilo veliko olajšanje.

Vabljeni k poslušanju!

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.


 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad: www.eu-skladi.si.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je image-3-750x327.png

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja