“Tako je lepo, da bi kar živel tukaj!”

img_20190615_082407

Na Visokem smo približno na polovici našega tridnevnega druženja na že 13. Festivalu družin. Prebudili smo se v čudovito jutro, male glavice in velike glave so v pričakovanju novega dneva dogodivščin pokukale iz šotorov.

Po slastnem zajtrku, ki je v naravi teknil mnogo bolj kot doma, smo se nekateri odpravili na krajši pohod, spretni prsti predvsem deklet pa so se preizkusili na delavnici klekljanja, ki so jo vodile članice Klekljarskega društva Deteljica.

Jamarji so že postavili jamarsko žičnico, kjer otroci uživajo v spustu, Igrišče pa je polno razigranih otrok in igrivih staršev. 

Knjižnica Škofja Loka nam je pripravila čudovito Knjižnico pod drevesi, kjer je v senci prav sproščujoče brati dobre zgodbe. 

Postavljen je napihljiv grad  – neizmerno veselje, ki ga ne prežene niti vročina.

Na delavnici Ustvarjene smo lepe, ki jo je za dekleta pripravila Tina Martinec Selan, so se dekleta marsikaj naučila o sebi.

Jadralni padalci so nam pripravili prav posebno presenečenje, lahko smo preizkusili vzletati s čisto pravim letalom, festival pa je preletel in nas s tem pozdravil jadralni padalec.

Obiskal nas je tudi poštar Pavli, medtem ko smo s festivala domov pisali razglednice, ki jih je za nas pripravila Pošta Slovenije.

Otroci so se zabavali tudi na čudoviti in poučni predstavi Smetar Darko v izvedbi gledališča KUKUC.

Pred nami pa je popoldan, kjer nas čakajo čudoviti nagovori, sproščujoče igre, športna zabava, modelarska in druge izredno zanimive delavnice, sv. maša s prav posebnim gostom, plesna poboljševalnica in še in še. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite tako danes popoldan kot jutri. Več o programu si lahko preberete na www.festival-druzin.si. Vljudno vabljeni, da vsaj za kratek čas postanete del čudovitega srečanja družin, kjer je, tako kot je rekel eden izmed mlajših udeležencev, “tako lepo, da bi kar tukaj živel!”!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja