Socialni sklad za udeležbo na programih Zavoda iskreni.net

 
Na iskreni.net se zavedamo, da se je mnogo družin zaradi zaostrenih finančnih razmer oziroma izgube službe znašlo v socialni stiski. Želimo si, da bi si lahko vsi privoščil kvalitetne izobraževalne programe.
Zato smo oblikovali sklad za sofinanciranje programov, iz katerega tistim, ki živijo v težkih finančnih razmerah, krijemo določen odstotek cene programa.
Popusti in znesek, s katerim sofianaciramo program, se ne seštevajo.
Sredstva v sklad namenjamo iz dela rednih prispevkov naših donatorjev. 
 
Kako pridobim podporo iz sklada?

Prijavite se na željeni program.
Ko boste opravili prijavo, pišite Petri Pucelj Lukan (vodja programov) na [email protected], in poslali vam bomo obrazec – prošnjo za podporo iz socialnega sklada.
Obrazec izpolnite in nam ga vrnite.
Odločitev o podpori vam bomo sporočili najpozneje en teden po prejetju izpolnjenega obrazca.

 
Doniraj v Socialni sklad
Življenje nas postavlja v različne življenjske situacije. Zato bomo veseli, če takrat, ko lahko, pomagate drugim, da se udeležijo programov Zavoda iskreni.net – tako, da donirate v naš Socialni sklad.
Podatki za donacijo v Socialni sklad: 
Zavod iskreni.net, Stožice 56, 1000 LjubljanaŠtevilka TRR: SI56 2900 0005 1138 645Namen: donacija za socialni skladSklicna številka: SI 00 2014-2201 
 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja