Si upam biti JAZ v svojem partnerskem odnosu?

Preverite katere ekskluzivne vsebine bodo v prihodnjih tednih na voljo naročnikom! ⇓

V oddaji, ki je bila objavljena prejšnji teden, je mag. Miran Možina, dr. med. spec. psihiater, sistemski psihoterapevt pokazal pot, kako mirno in zadovoljno živeti ob čustveno nezrelih starših? Kako se pomiriti s tem, da so starši bili, kakršni so pač bili in kako prekiniti z uničujočimi vzorci v lastnem starševstvu. Oddajo najdete TUKAJ.

V drugi oddaji, ki prihaja v kratkem, bo govora o zakonskem odnosu in o tem, kako veliko poguma zahteva, da upamo biti ranljivi v odnosu s svojim partnerjem. Ranljivost je namreč ključ do čustvene intimnosti.

Sabina Košmrl Kavčič, profesorica, mama treh otrok, predavateljica, pisateljica, avtorica Srčnega učitelja bo že jutri z nami podelila nasvete, kaj pomeni biti srčni starš in kako se bolje povezati s svojim otrokom.

Tema druge oddaje pa bo, kako opolnomočiti svojega otroka, da bo rad in z veseljem hodil v šolo, kjer bo tudi izpostavljeno, kako pristopiti k težavam, ki jih ima otrok z učitelji (ali učitelji z njim). Kje je tukaj vloga nas kot starša in kam naj se postavimo, da se bo situacija iztekla v najboljše možno dobro za otroka.

Finance v zakonu so velikokrat občutljiva tema. Pogosto imata mož in žena različne poglede na to, kaj je potrebno kupiti in koliko bi bilo potrebno prihraniti. Kateri stroški so upravičeni, kateri pa so zgolj luksuz. Pomembno je, da najdeta skupno pot tudi na finančnem področju. Več o tem je povedal Aleš Liscac, strokovnjak za finance, prodajo in marketing v video oddajah Kako naj zakonca upravljata z denarjem?  Kaj pomeni imeti dobro urejene osebne finance

V dveh oddajah, ki še prihajata pa bo podrobno pojasnil, kako pri sebi spoznati in prebuditi podjetniško žilico ter kako vzgajati, da si bodo tudi otroci upali kaj več, prepoznali v sebi talente in kasneje dobro in odgovorno upravljali z denarjem.

Ženska duša vedno teži k temu, da se uresniči in postane to, kar je. Če ignoriramo njene najgloblje potrebe, se odzove z zagrenjenostjo, strupenostjo, prenajedanjem, zajedljivostjo … Dr. Alenka Rebula, pisateljica in strokovnjakinja na področju globinske psihologije nam bo v tem poletju v nizu oddaj pokazala, kako si lahko prisluhnemo, se potešimo in znova zaživimo. Tokrat iz sebe.

Dotaknila se bo tudi globin, ki so nas rodile in nam razkrila skrivnosti otroštva, ki smo jih že davno pozabili.

 

 

V prihodnjih tednih bo naša gostja tudi Katarina Kompan Erzar, ki bo spregovorila o tem, kako pomembno je, da ne izgubimo duše svojega otroka in da ohranimo pristno bližino z njim, ne glede na vse preizkušnje.

Z Nado Zupančič pripravljamo oddajo na temo faze boja v odnosu, iz katere marsikateri par ne pride ven. Dotaknila bo konfliktov, ki so lahko pot do trdnejšega zakona.

O modrosti ženskega cikla in pomenu telesnih procesov za žensko dušo in srce bomo govorili s Petro Lukan.

Oglejte si bogato knjižnico že posnetih oddaj s številnimi zanimivimi gosti in postanite naš naročnik. Poleg zanimivih oddaj vas čakajo tudi druge ugodnosti:

Kaj vse ponujamo in kaj vse dobite ob sklenitvi naročnine?

⇒ Dostop do bogate KNJIŽNICE VIDEO ODDAJ, ki se jim vsak mesec pridružijo nove. Skušamo pokriti čim več vidikov družinskega življenja. Od vzgoje do spolnosti. Sprehodite se po knjižnici in si oglejte zbirko oddaj. S posebno pozornostjo izbiramo goste in teme. Na voljo so tudi kot podcasti – vaša dolgočasna pot v službo lahko postane dobro izkoriščen čas. Preverite tudi, kaj o oddajah pravijo naši naročniki.

⇒ Za naše naročnike redno objavljamo PRIPOROČILA dobrih knjig, risank, filmov, predstav … Redno vas opozarjamo na vsebine, ki jih ne smete zamuditi.

⇒ Dvakrat letno prejmete na dom revijo Iskrenko z izborom najboljših vsebin našega portala.

⇒ Naročnikom je na voljo bogata baza odličnih kuharskih receptov.

⇒ Če želite napredovati tudi na duhovnem področju, za vas vsako leto pripravimo adventno in postno akcijo. Adventna se je nedavno zaključila, trenutno pa poteka postna, ki jo letos ustvarja Gregor Čušin.

Počitniški program – da ne bodo vaši otroci svojih počitnic preživeli pred ekrani, svojim članom ponujamo bogato zbirko dejavnosti in predlogov, kako zaposliti otroka v različnih starostnih skupinah.

⇒ Naši naročniki vsako soboto dobijo e-sporočilo, v katerem jih spomnimo na najzanimivejše vsebine aktualnega tedna.

Novosti za naše naročnike

NOVO: V naši spletni knjigarni imate naši naročniki reden 10% popust na vse knjige naše založbe, starejše od 6 mesecev (seznam na koncu članka), večkrat pa bomo za vas pripravili tudi posebne akcije.

NOVO: Pri udeležbi na vseh delavnicah in programih Zavoda Iskreni imate 10% popust. Čudovita princesa za mame in hčere v starosti 9-12 let, Skrivnostna lepotica 13-15 let, Divji bojevnik za očete in sinove, E-priprava na zakon …

NOVO: Terapevtskem centru Iskreni 5% popust na posamezno terapijo.

 

Največja novost pa je nižja cena. Ker želimo doseči več ljudi in jim ponuditi dobre vsebine, smo močno znižali ceno naši naročnini. Sedaj vam je na voljo za zgolj 4,9 € mesečno.

Iskreno se vas veselimo.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja