Rok Škrlep: “Moje poslanstvo je ljudi osrečevati in nasmejati”

Zgodovinar, glasbenik, stand up komik, voditelj … Vse to in še veliko več je tokratni gost našega podkasta, Rok Škrlep. Sam zase pravi, da še vedno išče, kaj točno želi v življenju početi, a da mu nastopanje in udejstvovanje na odru omogoča, da se počuti živo.

V času, ko je oblikoval vsebino za svoje nastope je prehodil pot od nastopov na Ljubljanskem gradu, kjer ga je poslušalo 800 ljudi, pa do nastopov v »pajzlu«, kjer je bilo pred njim šest ljudi, od katerih ga pet sploh ni poslušalo.

Tokratnemu sogovorniku je Šolska impro liga spremenila življenje, v enem izmed nastopov pa se mu je zgodilo, da je sredi nastopa 75 % občinstva odšlo iz prostora, kjer je nastopal. Novopečeni zgodovinar pravi tudi, da je o zgodovini povsem enostavno moralizirati iz toplega kavča in da je povsem napačno, da se ves čas skušamo deliti na dobre in slabe. Vabljeni k poslušanju.

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja