Po 60 letih je izšel nov skavtski roman!

Več kot 60 let je minilo od prvega (obenem pa tudi zadnjega) skavtskega romana, ki je izšel v slovenskem jeziku. Skavt Peter avtorja Frana Milčinskega je bil do letošnjega februarja edini roman s skavtsko vsebino.

Vse do izida knjige Potem pa svizci zavijejo …, ki je izšel pod okriljem Zavoda Iskreni in v katerem je avtorica Lucija Čakš prepletla svoje izkušnje iz skavtskega življenja z zanimivo zgodbo petih najstnikov, ki se odpravijo s kolesi na izlet v »neznano«.

Kako je sploh prišla na idejo, da bi napisala mladinski pustolovski roman, kako se iz bralca rodi pisec, kaj se ji zdi pomembno, ko razmišlja o sporočilih, ki jih želi s knjigo predati bralcem … Vse to in še veliko več nam je v novi oddaji našega podkasta razkrila avtorica knjige Potem pa svizci zavijejo, Lucija Čakš.

Vabljeni k poslušanju!

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.


Knjigo Potem pa Svizci zavijejo … lahko naročite v trgovini Iskreni.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja