Naredite dobro delo – vas ne stane nič, slovenskim družinam pa veliko pomeni

foto: freepik.com

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Vsak davčni zavezanec lahko izbere do največ pet organizacij, ki jim nameni del svoje dohodnine.

Delež je od leta 2021 višji kot prej, saj se je dvignil iz pol na en odstotek. Med organizacijami, ki jim lahko namenite svoj del dohodnine, je tudi Zavod Iskreni.

Nič vas ne stane, a lahko naredite veliko dobrega.

Praznični čas je čas obdarovanja in dobrih del. Z donacijo dohodnine organizaciji lahko – brez da bi vas to kaj stalo, naredite veliko dobrega.

Če 1 % svoje dohodnine ne donirate nevladni organizaciji po svoji izbiri (ali večim), potem tudi ta delček ostane v državnem proračunu.

Mi vas vabimo, da svoj odstotek letos podarite Zavodu Iskreni, kjer bomo vsak evro namenili delu za slovenske družine in v dobro celotne družbe.

Kako lahko doniram?

Možnosti je več:

  • Preprosto in hitro s “pametnim” telefonom ali namiznim računalnikom. Tukaj  
  • S posebnim obrazcem (Doh-Don), ki ga izpolnite na spletni strani eDavki (naša davčna številka je 15690407). Navodila za oddajo vloge prek portala eDavki >>
  • Z obrazcem, ki ga prenesete, natisnete, izpolnite in podpišete ter pošljete na finančni urad v vaši bližini. Obrazec lahko pošljete tudi nam (na Zavod Iskreni, Cesta v log 11, 1351 Brezovica pri Ljubljani), mi pa ga nato posredujemo finančni upravi.

Donacija traja do preklica. Če ste nam del dohodnine namenili že lani, obrazca ni treba ponovno oddajati.

Obrazec je treba na FURS oddati najkasneje do 31. decembra.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se že ali se še boste odločili, da del dohodnine namenite Zavodu Iskreni ali drugače podpirate naše programe ali medij.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Komentarji

  1. Jaz razdelim 1% na 5 delov,ker sem povezana z različnimi organizacijami,tako darujem Zavodu Iskreni, Društvu onkološki bolnikov, Študijsko raziskovalnemu centru za družino, Kraljem ulice in ne spomnim se,kateri je zadnji. Namenjeno je različnim populacijam. To delam že vrsto let.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja