Kam boste namenili dohodnino?

Thumbnail

Kam boste pa letos namenili 0,5% dohodnine? ( Od leta 2020 se je povišal na 1%) Podprite naše delo brez, da bi to občutili!

Hvala vsem, ki ste nam v preteklem letu namenili 0,5 % dohodnine v preteklih obdobjih in 1% od leta 2020.  Tako nam konkretno pomagate pri našem poslanstvu: Pomagati parom v pripravi na zakon in zakoncem pri medsebojnih odnosih v družini, ter s tem v družbo prinašati kulturo življenja ter zavest o pomenu družine.

Hvaležni bomo, če boste svojo odločitev ohranili.

Vabimo tudi tiste, ki spoštujete naše delo, nas spremljate in verjamete v našo vizijo, da TUDI VI STORITE KONKRETEN KORAK – če nam namenite 0,5% dohodnine, tega ne boste nikjer občutili!

KAKO LAHKO NAMENIM DONACIJO DOHODNINE ZAVODU ISKRENI.NE

  1. Enostavno in hitro, preko pametnega telefona ali namiznega računalnika.
     Potrebujete davčno številko, ki jo vnesete v za to namenjeno polje.Vpišete osebne podatke in podpišete s prstom na pametni mobilni napravi ali preko namiznega računalnika z miško.
  2. Ali izpolnite ta obrazec
    V zgornji del vnesite svoje podatke.V spodnji del vnesite, kolikšen odstotek dohodnine želite nameniti Zavodu iskreni.net. Namenite lahko največ 0,5%. ( Od leta 2020 se je delež dohodnine povišal na 1%) Obrazec prosimo pošljite na naslov: Zavod iskreni.net, Stožice 56, 1000 LjubljanaV tem primeru imamo informacijo, da nas podpirate z dohodnino in vas bomo lahko obveščali o naših dejavnostih.
  3. Ali izpolnite spletni obrazec na http://edavki.durs.si

V tem primeru ste anonimni donator dela dohodnine, saj nam DURS posreduje le vaš znesek, ne pa tudi vaših podatkov.

Če želite, nam lahko podatke sporočite na [email protected] , in obveščali vas bomo o naših dejavnostih.

 

Donacijo dohodnine lahko namenite:

  • Če zahteve še niste oddali.
  • Če ste zahtevo že oddali (za drugo organizacijo), pa želite donacijo dohodnine odslej nameniti Zavodu iskreni.net, nova zahteva avtomatično pomeni preklic stare.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja