V Pivki ob Dnevu državnosti praznovanje s celodnevnim programom za vso družino

Prispevek je bil posodobljen 20. 6. 2022 po odpovedi taborskega dela festivala družin z velikim delom programa.

15. Festival družin s taborom v kampu Pivka Jama je bil odpovedan.

Del programa za družine pa bo prestavljen v Park vojaške zgodovine, kjer bo v soboto, 25. junija 2022 potekalo druženje ob praznovanju dneva državnosti.

Praznična slovesnost Domovina praznuje se bo tam začela ob 18. uri. Na njej bodo med drugim nastopili Prifarski muzikanti, Manca Izmajlova in Simfonični orkester Cantabile. Po njem pa bo potekalo druženje s skupino Lisjaki. Prijave na dogodek Domovina praznuje niso potrebne.

Sicer pa bo v Parku vojaške zgodovine program potekal preko celotnega dneva, od 10. ure dalje.

Dopoldne se bo dogajanje začelo z ogledom jame Pivka in vodenim pohodom na Primož do utrdbe Alpskega zidu ter do večera nadaljevalo z ogledom Parka vojaške zgodovine v Pivki, ogledom Centra velikih zveri Dina Pivka, obiskom Pustolovskega parka Postojna, otroškimi delavnicami in pohodom z lovcem. Ponujena bo tudi možnost nakupa kosila ali večerje za celotno družino.

Za prvih 100 družin, ki se bodo ob prihodu v Park vojaške zgodovine v Pivki zglasile na info točki Iskreni, bodo na voljo ekskluzivni popusti za obisk znamenitosti v Pivki in okolici, ki jih lahko izkoristite do 31. 12. 2022.

Več informacij najdete na spletni strani dogodka.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

 1. S ponosom sem zasledila prireditev v Pivki ob 31 letnici, zeliva si prireditev obiskati osebno, zaradi nastopajocih, govorca g. Kovšca, ki smo ga zelo radi poslusali v casu predvolilne kampanije, koncno je bil tam nekdo ki je znal potrkati tudi na nasa domoljubna srca, prav tako s ponosom na vse ministre Nsi, zaradi spostljive, jasne retirike. Povolilno razocaranje je bilo v mnogih srcih veliko, globoko.
  In ker radi spremljamo vse vsebine dr.Mozine in smo ljubitelji Prifarcev, je prireditev navdušujoča.
  Ce ne v zivo pa hvala bogu na TV 2.
  Lani prvic smo bili zelo ponosni ( mnogi prijatelji prav tako) na proslavo, kjer smi obcutili globoko domoljubje, zastopanost vseh nas in nasih regij po Sloveniji, a kaj ko zdaj “lazna Svoboda” odloca o kulturi in ima drugacne predstave in zelje kot mi podezelani in smo sanje o pravičnosti enakosti zastopanja vseh Slovencev lahko pokopali…upam, le do naslednjih volitev.
  Moje osebno mnenje je, da moramo vsi bolj glasno in jasno izraziti svoj nazor, pricakovanja kulturnih dogodkov, biti ponosni na tradicijo in se ne sramovati veroizpovedi.
  Zato vam pisem da se iskreno zahvalim za trud in organizacijo.
  Še vas bomo spremljali in upam, podpirali. Tudi mi smo davkoplacevalci in drzavljani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja