Kaj smo pri programih doživeli v letu 2019?

snemanjenapro

December je kot vedno čas, ko se ozremo na prehojeno pot in ovrednotimo zastavljene cilje.

Leto 2019 je bilo iz programskega vidika uspešno. Čeprav smo bili tekom leta kdaj razočarani, ker se vse ni izšlo tako, kot smo si želeli ali upali, lahko sedaj ob koncu leta rečem, da smo lahko zadovoljni in mirni. Pripravili smo kar nekaj novosti, izvajali redne programe, nudili možnost sofinanciranja iz socialnega sklada, izdali prvo lastno knjigo, vezano tudi na programe … 

Preko 1100 udeležencev!

Največja »uspešnica« v letu 2019 je bila zagotovo delavnica za mame in hčere Čudovita princesa. V tem letu smo namreč izvedli kar 13 delavnic po celi Sloveniji, katerih se je skupaj udeležilo več kot 270 mam s hčerkami. Navdušenje udeleženk nas prav navdihuje; nasmehi in zahvale udeleženk ob koncu delavnice pa potrjujejo, kako pomembna je povezanost med mamo in hčerko ter kako zelo dekleta (pa tudi mame) potrebujejo tudi znanja o tem, kaj se dogaja v telesu tekom pubertete. 

Delavnica Čudovita princesa

V nizkem startu smo bili tudi z delavnico Divji bojevnik, ki je namenjena fantom v starosti od 13 do 15 let in njihovim očetom. V tem letu smo izvedli štiri izvedbe delavnice – dve v Ljubljani in dve na terenu. Veseli smo, da se tudi na tem področju dogajajo premiki – da tudi očetje z veseljem pridejo na delavnico ter da po delavnici z veseljem povedo, kako jim je to pomagali pri odnosu s sinom. Več o Divjih bojevnikih pa v nadaljevanju Iskrenka. 

Tudi na področju FertilityCare in NaPro tehnologije je bilo leto uspešno. Najbolj veseli smo
bili srečanja »NaPro družin«, ki smo ga izvedli v februarju. Srečanja so se udeležile družine, katerih otroci so bili rojeni s pomočjo NaPro zdravljenja. Srečali in poveselili smo se v Laškem; prisluhnili smo besedam o uspehu NaPro zdravljenja v Sloveniji, si podelili osebne zgodbe in na koncu skupaj tudi zaplesali in se okrepčali. 

Srečanje »NaPro družin« v februarju

Vseh udeležencev naših programov v tem letu je bilo tako okoli 1100. Lepa številka 🙂 . Voditeljev, ki so letos aktivno sodelovali, pa je bilo 35. Prav tako lepa številka :). 

Pri izvedbah programov pogosto prosimo udeležence, da nam povedo, kaj so se naučili, kaj so pridobili, s čim odhajajo domov. Letos pa sem to povprašala naše voditelje – ne samo o tem, kaj vse so se tudi oni naučili tekom leta, ampak tudi o zabavnih in zanimivih dogodivščinah. Nabralo se jih je kar nekaj. Upam, da bodo tudi vam ob branju teh narisali nasmeh na obraz! 🙂

 

 Zabavno fotografiranje v Tivoliju

Srečanje voditeljev, na katerem so se učili (tudi) nastopanja pred kamero 

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja