Jože Potrebuješ: Mi gremo na Otočec!

Thumbnail

Ste vedeli, da imajo Čuki petega člana skupine? Poklepetali smo s tistim Čukom, ki pravi, da je našel srečo v tem, da lahko dela, kar ga veseli, s tistimi, ki jih ima rad.

Jože Potrebuješ zase ne sprejme etikete, da je poslovnež. Niti da veliko časa nameni svojemu poslovnemu življenju. Ampak kot pravi sam: svoji največji sreči v življenju – da dela stvari, ki jih ima rad in ki jih počne z ljudmi, ki jih ima rad in jih spoštuje. In ob tem ostaja mož in oče

»Nimam se za poslovneža.«

Eden od slovenskih glasbenikov, ki od svojega dela dobro živi, o tem, kako združuje svojo poslovno pot in družinsko življenje v studiu na Iskreni.net.


Jože Potrebuješ, Jernej Tozon, Matjaž Končan in Vincencij Cankar. Le kdo je 5. Čuk?
(Pot do odgovora – klik na zgornji video.)

Še zadnje »muke« pred koncem šolskega leta …

Trenutno v Jožetovi družini največ časa namenjajo še zadnjim obveznostim pred koncem šolskega leta, v katere je treba vožiti precej truda, ko včasih čas za otroke ob frizbiju nima omejitev, ob sedenju za knjigami pa se šteje vsaka minuta. Zakaj ne bi svojega šolarja/ko ob koncu leta namesto z darilom nagradili s pustolovščino in se z družino odpravili na Festival družin

Potem pa …

… Tik pred koncem (ko bodo vse ocene že v spričevalu) na družinski vikend, kjer bodo tudi Čuki. Na noge in v veselo razpoloženje nas bodo s svojo glasbo spravili v nedeljo, 21. junija, na Festivalu družin na Otočcu (to pa zdaj res že čivkajo ptički na drevesu – čim prej se prijavite!). Če oklevate, ker vam ne bo zneslo priti na vse tri dni festivala, ne pozabite: vabljeni tudi na en ali dva dneva!

 

Več o festivalskem dogajanju:

Kakšna naj bo nagrada za otroka ob koncu šolskega leta?
Vse informacije o Festivalu družin na enem mestu
Video: Bi šli v gledališče v naravi?
Festivalski čudežki in čudeži
9 novosti 9. festivala družin
Video: Iz naše dnevne sobe o festivalu družin

 

Video: David Sipoš, studio Iskreni.net

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja