Dr. Marija Anderluh: “Potrebno je podpreti tudi družine, otroke, mlade.”

V marcu 2020 se je svet praktično ustavil, COVID-19 je v naša življenja prinesel novo realnost, na katero pa nismo bili pripravljeni. Takrat smo kot družba pričeli z reševanjem gospodarstva, ob tem pa pozabili na najbolj ranljive skupine, med katere spadajo tudi otroci in mladostniki.

Posledice tega so bili prepolni oddelki otroških psihiatrij, saj mladi niso dobili pozornosti, vse dokler se posledice spremenjenih družbenih razmer niso pričele kazati na njihovem zdravju.

V tokratni oddaji Najbolj iskrenega podkasta smo gostili vodjo Službe za otroško psihiatrijo, dr. Marijo Anderluh, ki je v pogovoru med drugim izpostavila, da je zadostna precepljenost populacije eden izmed najbolj pomembnih dejavnikov, ki lahko vpliva na zmanjšanje števila stisk, ki jih mladi trenutno doživljajo.

Vabljeni k poslušanju.

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.


Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad: www.eu-skladi.si.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je image-3-750x327.png

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja