Bi šli v gledališče v naravi?

Thumbnail

»Saj bi šla v gledališče, ampak …« Do gledališča je včasih dolga pot, ki se sploh pri mladih starših ustavi pri pobožnih željah. Zakaj je lahko drugače?

Kaj pa, če bi med tem, ko bi vidva uživala v gledališki predstavi, otroci domišljiji pustili prosto pot med poslušanjem pravljic? 

Kaj pa, če to ne bi bila “kar ena” predstava, temveč predstava, ki vas spravi v solze … Enkrat od ganjenosti, drugič od žalosti, tretjič od smeha?

In to ne v zatemnjeni dvorani, ampak sredi čudovite narave na Otočcu?

To bi bila drugačna pesem, kajne?

Prav to vas čaka v soboto zvečer na Festivalu družin: Predstava Gregorja Čušina za starše, za otroke pa pravljice z Mileno Miklavčič. In ne samo to. Pod šotorom bo med pravljicami za to, da vaši najmlajši ne bi odracali kam po svoje, poskrbela cela kopica prostovoljk, ki bodo znale tudi popestovati, če bo treba.

V našem studiju smo gostili ne le enega, temveč kar dva Čušina :). Gregor nas je obiskal s svojim najmlajšim sinom Petrom in nam spregovoril o svoji družini in Festivalu družin.

Pohitite s prijavo in si zagotovite mesto na Festivalu družin: www.festival-druzin.si.

 

Video: David Sipoš, studio iskreni.net

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja