9 zabavnih idej, s katerimi lahko naznanite novega člana

V vas bije novo življenje in to je čudovita novica. Čisto normalno je, da bi jo radi delili s svetom. To je vendar navdihujoč in lep začetek neke nove zgodbe, ki bo iz majhnega bitjeca, ki raste v vas, kmalu začelo pisati svojo zgodovino, svojo unikantno in neponovljivo zgodbo.

 

 

Prvi dan, ko izveste, da pod srcem nosite novo bitje, je najbolj navdušujoč. Prvič začutite, da dojenček, ki raste v vas obljublja, da se začenja nova, velika pustolovščina.

Bi jo radi delili z drugimi, ki vam bodo na tej poti pomagali in stali ob strani? Vam je morda zmanjkalo idej, kako povedati na zanimiv in zabaven način?

Tu je nekaj idej, kako povedati, da si noseča.

Skodelica kave

Vajini starši zelo radi pijejo kavico ali čaj? Skrivno sporočilo na dnu, je lahko prisrčno in učinkovito:) Naj ob prijetnem pogovoru in topli kavi novica seže do srca.

 

Postala boš babica, postal boš dedek. Foto: etsy.com

Živalski prijatelj

Ste ljubitelja živali? Kužkov, muc ali hrčkov? Zaenkrat vam oni lepšajo življenje. Zdaj pa prihaja novo, živo bitjece, ki vam ga bo obrnilo na glavo. Uporabite svojega hišnega ljubljenčka in sporočite to veselo vest prijateljem in sorodnikom.

 

Kako biti veliki brat. Naslednje poglavje se začne marca 2018. Foto: katie.marranzino/Instagram

Nerazumljiv apetit

Jeste za dva in imate neverjetni apetit? Potem lahko to uporabite v svojo korist. Vsaj enkrat brez slabe vesti jejte do sitega. Ob tem pa napravite kakšno fotografijo. Prijateljem sporočite, da tokrat jeste za dva 🙂

 

Jem za dva. Prihaja oktobra 2013. Foto: whippycake.com

Vesele nogice

Preprosta, a simpatična ideja. Na svoje podplate napišite letnico svojega rojstva, vmes pa postavite majhne copatke/čeveljčke s težko pričakovanim datumom. Očitno in ljubko.

 

Januar 1985, marec 1984, februar 2014. Foto: maesmallphotography.blogspot.com

Mali zdravnik

Je vaš prvorojeni navdušen nad zdravniki, medicinskim osebjem ali pač samo nad igranjem domišljijskih iger? Ljubka fotografija s stetoskopom v malih rokicah in na trebuščku, bo ganila prav vsakega. Pa tudi razodela veselo vest.

 

Foto: www.littlehiccups.net

Sponke

Vaša družina ravno ne pozira prav rada pred fotoaparati? Nič hudega, s pomočjo malo domišljije in pripomočkov, bo vaša novica prav tako zanimiva in učinkovita. Potrebujete le nekaj sponk in spol vašega otroka.

 

Foto: i.pinimg.com

In vino veritas

S prijatelji radi spijete kozarček dobrega vina? Tokrat žal ne bo šlo. V vas raste bitjece in vsaj za nekaj časa se boste mogli vinu odpovedati. Pa vendar lahko idejo porabite, da poveste, da pričakujete.

 

Ne dolivaj do decembra. Foto: i.pinimg.com

Velika sestrica

Doma že imate simpatično deklico, ki komaj čaka, da dobi svojo najboljšo prijateljico. Naj ona pove, kako zelo jo pričakuje. Preprosta fotografija, zaželjen učinek.

 

Velika sestra, februarja 2015. Foto: onelittleproject.com

Ena proti ena

Doma že imate parček? Torej, deklico in dečka. Pa se je napovedal še en? Kdo bo koga, je večno vprašanje. Bo sestrica dobila svojo zaželjeno kompanjonko ali bratec svojega partnerja v “zločinu”?

 

Dečki: 1, Deklice: 1, kdo bo prevladal? Foto: i.pinimg.com

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja