Vzemimo si čas za dragocene trenutke z otroki, saj bodo ti kmalu minili (video)

Vir: Facebook

Znamka Hallmark je pripravila kratko reklamo, s katero je zadela v bistvo materinstva, brez kakršnega koli olepšavanja ali pretiravanja. Reklama v zgolj nekaj kratkih trenutkih povzame celotno pot materinstva, in nam ob tem sporoča, da si moramo vzeti čas za lepe in manj lepe trenutke z otroki, ker bodo otroci zrasli, dragoceni trenutki z njimi pa prav kmalu minili.

Materinstvo je kot vlak v zabaviščnem parku; nekakšna zmes vsega: sreče in žalosti, zabave in napora, trenutkov, ki nas napolnjujejo in drugih, ki nam jemljejo živce … Žensko pogosto postavlja v položaj, da medtem, ko se nahaja v eni fazi materinstva, hrepeni po naslednji, nato pa bi se v trenutke, ki jih je »končno« dala skozi, najraje spet vrnila in jih zadržala. Tako materinstvo prinaša tudi paradoks čustev.

Ogled spodnjega videoposnetka, ki vse skupaj nazorno prikazuje, naj bo danes zato predvsem opomnik, da je materinstvo eno največjih in najlepših potovanj, na katero se je moč podati, in spodbuda k čim bolj čuječemu materinstvu.

In ne pozabite na robčke, ker boste solzam le stežka ušli:

At Mother's Day we're reminded that nothing can prepare you for the day your children grow up, just like nothing prepares you for the day they finally understand how much you love them. #CareEnough

Posted by Hallmark on Sunday, May 5, 2019

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja