Prikrita resnica naših oblačil

Thumbnail

Ko stopite v trgovino in se odločate med nakupom oblačila enega in drugega proizvajalca, se vaš pogled ustavi na etiketi s ceno. Pa vendar je prava cena prikrita. 

 

Pa ne tista, koliko denarja zahtevajo za plačilo, pač pa dejanska cena, ki jo ima “življenjski cikel” vsake obleke. Odkrijte, kaj se dogaja z vsakim kosom oblačila preden pride na trgovske police. In kot potrošnik s preudarnim nakupom prispevajte k pravičnejšemu, bolj zdravemu in trajnejšemu planetu.

V naslednjem videu je prikazano, kaj se dogaja z oblačilom vse od proizvodnje materiala zanj do prihoda v trgovino.

Spletna stran Goodguide.com pa nudi informacije o zdravstvenem, okoljskem in družbenem vplivu različnih proizvodov. Na strani lahko poiščete izdelke, ki so zdravi in ekološki, za njihovo izdelavo pa ne izkoriščajo poceni delovne sile. Brskate lahko med več kot 145.000 izdelki za osebno higieno, igračami, gospodinjskimi aparati, hrano … 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja