Postanite donator iskreni.net

Thumbnail

V letu 2010 smo z programi in projekti iskreni.net dosegli več kot 46.000 ljudi. Brez rednih donatorjev, nam to ne bi uspelo. Pridružite se donatorjem in nam v letu 2011 pomagajte pripraviti še več programov in dejavnosti, ki bodo pozitivno vplivala na družbo in naše družine!

»Da bi ozdravili svet, moramo ozdraviti narod. Da bi ozdravili narod, moramo ozdraviti družino. Da bi ozdravili družino, moramo negovati naša srca, da bodo ljubila.« Konfucij

Postanite donatorji v decembru in nam pomagajte v letu 2011 pripraviti še več programov za družine v Sloveniji! 

Prihodnost je v naših rokah.

Sodobni način življenja družini ni naklonjen. Tudi država je v podpori družin šibka. Pa vendarle vsaka družina nosi v sebi izreden potencial. Prihodnost družine je zato odvisna od nas samih. Nihče nam ne bo pomagal, če si naprej ne bomo znali pomagati sami. Prevzemimo odgovornost za zdravo in naravno okolje, v katerem bodo rasle naše družine!

Skupaj zmoremo več!

Običajno pustimo, da je naša usoda v rokah malo velikih. Toda najbolj uspešne so tiste pobude, kjer se poveže veliko malih! Vabimo vas, da podprete naša prizadevanja za dobro družin in postanete donator iskreni.net!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja