Postanite donator iskreni.net

Postanite donator iskreni.net in se pridružite vse večji skupini, ki nas podpira. Darujete lahko na dva načina:
a) Donacijo nakazujete v željenih intervalih prek položnice ali spletne banke. Naš donatorski sistem vas samodjeno spomni kdaj je čas za plačilo preko e-maila.
b) Donacijo nakazujete preko Vise ali Mastercard. V tem primeru vam ni potrebno nič skrbeti, saj se bo donacija nakazovala samodejno. Za vsako izvedeno transakcijo prejmete e-mail – kadarkoli pa lahko tudi spremenite bodoči znesek donacije ali le to prekličete.
Družina. Naš navdih.
Delati za družino pomeni delati za blagor vse družbe. Vzgajati se v družini pomeni učiti se za življenje. V družini lahko najdemo navdih za rešitev velikih vprašanj človeštva. Vsakdo si želi imeti rečno in zdravo družino. Zato je naše temeljno poslanstvo pomagati slovenskim družinam postaviti zdrave in trdne temelje.
Prihodnost je v naših rokah.
Sodobni način življenja družini ni naklonjen. Tudi država je v podpori družin velikokrat šibka. Pa vendarle vsaka družina nosi v sebi izreden potencial. Prihodnost družine je zato odvisna od nas samih. Nihče nam ne bo pomagal, če si naprej ne bomo znali pomagati sami. Prevzemimo odgovornost za zdravo in naravno okolje, v katerem bodo rasle naše družine!
Skupaj zmoremo več!
Običajno pustimo, da je naša usoda v rokah malo velikih. Toda najbolj uspešne so tiste pobude, kjer se poveže veliko malih! Vabimo vas, da podprete naša prizadevanja za dobro družin.
Kdo so donatorji iskreni.net?
Donatorji so posebna skupina prijateljev iskreni.net. Donatorji darujejo iskreni.net vsaj 10 EUR mesečno za izvajanje različnih programov in dejavnosti za družine.
Kakšne so prednosti, če postanem donator iskreni.net?

Vaša podpora nam omogoča, da delamo za dobro družin po vsej Sloveniji.
Podprete družinsko organizacijo, ki je mlada, perspektivna, hitro rastoča in se odziva na najbolj bistvene potrebe družin danes.
Pomagate, da nas je čedalje več v prizadevanjih za bolj pozitiven odnos družbe do družine.
Pridobite ugodnosti pri dejavnostih, ki jih izvaja iskreni.net.

Kaj dobi vsak donator iskreni.net?

Vsakemu, ki se pridruži podpornikom, se zahvalimo s praktičnim darilom.
Vsak donator prejme dostop do video vsebin na iskreni.net.
Redno na 4 mesece vas o dejavnostih iskreni.net obveščamo s tiskanim biltenom.
Po izteku koledarskega leta vas natančno obvestimo, za katere namene je bila porabljena vaša donacija.
Pridobite popust pri izobraževanjih in seminarjih, ki jih organizira iskreni.net.
Vsak donator oz. donatorska družina lahko ob rojstvu izbere bon v vrednosti 50€ pri enem izmed 4 ponudnikov (Racman, Rajarija, Aquamanija in Mohorjeva družba Celovec)

Kako se porabijo donacijska sredstva?
Vaša donacija ni socialna pomoč, ki bi šla v vrečo brez dna. Vsak vložen evro oplemenitimo in ga vložimo v programe za družine, ki tržno ne bi mogli preživeti.

Festival družin. Največje srečanje za družine v Sloveniji. Festival je izreden dogodek za družine, ki se ga udeležijo, in priložnost, da družine v družbi postanejo bolj vidne.
E-priprava na zakon. S pripravo na zakon pomagamo ustvarjati temelje za zdrave in srečne družine. Poleg internetne priprave ponujamo tudi poseben predporočni vikend.
Izobraževalni programi. Pripravljamo šole za starše in tečaje naravnega uravnavanja spočetij. Mladim so namenjene delavnice in predavanja o spolnosti. Za strokovno javnost organiziramo seminarje o vzgoji.
Družinska kartica. Razvijamo neproftno družinsko kartico popustov, ki pomaga družinam pri nižanju življenjskih stroškov.
Družinski medij. Razvijamo portal  www.iskreni.net, ki je spletišče uporabnih informacij za vsako obdobje življenja v družini.

Donacijska sredstva predstavljajo glavnino naših prihodkov. Brez podpore donatorjev naši programi ne bi mogli živeti. Hvala vsem, ki ste in boste postali naši donatorji! Na ta način boste pomagali številnim družinam.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja