Pohod za življenje 2021: Človekovo življenje je nedotakljivo

Vir: Facebook profil Pohod za življenje

Jutri bo v Ljubljani pod geslom Človekovo življenje je nedotakljivo potekal letošnji Pohod za življenje.

Gre za največji letni shod za spodbujanje veselja do življenja, ozaveščanja o nevarnostih splava ter sočutja z žrtvami splava – nerojenimi otroki ter njihovimi materami in očeti v stiskah, so v vabilu zapisali organizatorji.

Udeleženci Pohoda za življenje se bodo zbrali ob 9.30 pred cerkvijo sv. Jakoba (Gornji trg 18), nato pa se bodo sprehodili do Prešernovega trga, kjer bo osrednji program. Pohod se bo zaključil ob 12.00. 

Shoda se bo udeležil tudi ljubljanski nadškof metropolit msgr. Stanislav Zore.

V pripravi na dogodek je vsa Slovenija mesec dni za nerojene otroke molila milijon Zdravih Marij za prav toliko nerojenih otrok v zadnjih 70 letih.

“Življenje nam je vsem dano kot  Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi!” so v vabilu še zapisali organizatorji.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja