Epidemija – priložnost, da ponovno ovrednotimo naše odnose

Ponovno in še bolj kot spomladi je med nas udarila epidemija novega koronavirusa. Ukrepi se vedno bolj stopnjujejo, ob tem pa se posledice izolacij, karanten, omejitev gibanja počasi poznajo na vseh področjih našega življenja.

Vse starostne skupine na svojevrsten način doživljajo večje ali manjše psihološke posledice aktualnih razmer, zato smo v deveto oddajo našega podkasta povabili zakonca Krmelj; terapevtski par, zdravnico Darjo Škraba Krmelj in Janeza Tomaža Krmelja.

Pogovarjali smo se o osamljenosti, ki je v tem času pogost spremljevalec mnogih posameznikov, beseda pa je nanesla tudi na to, kako se v družini soočiti s strahom, kaj nam prinese prepoznavanje naših talentov in kako se z otroki spopasti s trenutno situacijo.

Darja in Tomaž sta spregovorila še o drugih vidikih dojemanja celotne situacija, v kateri smo se znašli. Kljub temu, da smo v oddaji skušali spregovoriti o različnih vidikih, ki jih v naš vsakdan prinaša koronavirus pa se vsega zagotovo nismo dotaknili. Zato v prihodnje za vas pripravljamo posebne oddaje, ki bodo namenjene še bolj podrobni predstavitvi izzivov nastalih razmer in temu, kako se z njimi uspešno spopasti. Vabljeni k poslušanju in spremljanju naših spletnih omrežij, kjer vas bomo pravočasno obvestili, kdaj in kje bodo na voljo.

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.


Preberi več:


Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja