Kako vzgajati bodoče Dragiče in Rogliče?

Slovenski športniki so eni redkih, ki uspejo združiti slovenski narod. Ob njihovih uspehih smo ponosni vsi, slovenske zastave plapolajo visoko in s ponosom.

Takšni uspehi naših športnikov prinesejo s sabo veliko dobrih stvari. Med temi je tudi ta, da se poveča zanimanje in vpisi k treningom športnih disciplin, ki jih otroci (in starši) spremljajo na televizijskih ekranih.

Ob tem pa se poraja tudi veliko vprašanj. Otroci se pogosto ne morejo in ne zanjo sami odločiti, kateremu športu se bodo posvetili. Kakšna je pri tem vloga staršev in trenerjev? Dejstvo je, da vsi otroci ne morejo biti Dončiči, Dragiči, Rogliči, Gajserji ipd., a je njihov trening enako pomemben. Zakaj? Odgovor lahko najdete v osmi oddaji Najbolj iskrenega podkasta.

Skupaj s športnim psihologom in mentalnim trenerjem Matejem Lunežnikom smo odprli veliko različnih pogledov na športno treniranje otrok.

Podali smo tudi nekaj konkretnih navodil, kako naj starši poskrbijo za primerno aktivnost otrok tudi v času, ko so uradni treningi in organizirane športne aktivnosti prepovedani.

Vabljeni k poslušanju!

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.


Preberi več


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja