Ples je lahko zrcalo odnosa!

ples_cover

Še vedno velja, da so ženske tiste, ki pogosteje skušajo zvabiti svoje može/partnerje na ples kot obratno.

Toda ples je veliko več, kot le ponavljanje naučenih plesnih gibov. Nenazadnje se pri plesu sprošča tudi oksitocin (hormon ljubezni).

V sedmi oddaji našega podkasta gostimo Darjo Ovsenik, ki izvaja plesne tečaje s poudarkom na medsebojnem odnosu plesalcev in tako izvaja tudi delavnice plesa v paru. Kaj to pomeni in kaj lahko par pričakuje na takšnem tečaju izveste v tej oddaji najbolj iskrenega podkasta.

Obenem pa sta svoj pogled na ples podala tudi zakonca Marija in Andrej Štremfelj. Sogovornika sicer bolj poznamo iz njunih alpinističnih dosežkov, tokrat pa smo ju iz plezalnih sten »preselili« na plesni parket.

Ali je moški dejansko vodja v plesnem paru? Kaj ženske pričakujejo od svojega soplesalca? Kaj imata skupnega ples in plezanje? Na ta in na veliko ostalih vprašanj odgovarjamo v tokratni oddaji.

Vabljeni k poslušanju!

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj ISKRENI podkast · #007 Ples je lahko zrcalo odnosa!


Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja