Ko zaokrožijo intimne fotografije vaših otrok!

clanek_cover_5

Internet je v naš vsakdan prinesel obilo dobrega, prihranil je veliko poti, omogoča izmenjavo velike količine podatkov v relativno kratkem času. Toda tudi internet ima svoje temne plati. Eno izmed teh odstiramo v peti oddaji najbolj iskrenega podkasta!

Predstavljamo vam osebno izpoved očeta, ki se je soočil z objavo intimnih fotografij njegove hčerke. Kako se je soočil s tem in kaj je v dani situaciji storil ter kakšen nasvet ima za ostale starše – o tem in še o marsičem govorimo v tej oddaji.

Ključno vlogo pri pregonu storilcev takšnih zlorab intimnih fotografij ima policija, zato smo pred mikrofon povabili Roberta Tekavca, vodjo Oddelka za mladoletniško kriminaliteto v Upravi
kriminalistične policije.

Prav tako pa sta v tej oddaji svoj pogled na to problematiko podala tudi Marko Puschner (Safe.si) in Andrej Motl (Spletno oko).

Vabljeni k poslušanju!

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast. Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja